Celkový počet km...
Celkový počet km...
Nazdar všetci.Tak ma napadla otázka.Koľko máte kto nalietané na Astrách?Ja čo som počul tak má jeden známy Di-čko a na ňom má 270 tis.To je max. čo som videl.Ja konkrétne mám 136tis. ale mám podozrenie že to bude asi viac
Druhý známy má GolfaIII a na TDI-čku má teraz už cez 400 tis.Dá sa toľko najazdiť aj na nejakej Astre?Máte niečo také doma alebo poznáte niekoho?

- Reklama
400 proč ne, proč by to nemělo vydržet?
viděl sem feldu co měla asi 350,favoriti to samo a sou to plechovky, astra vydrží jako prd, zda se ti nezdaj kilometry tak to vem na diagnostiku a tam ti to zjistí,ale lepší se možna nepřesvědčovat,byl bys jen nasranej
, já mám 185 a no problém
viděl sem feldu co měla asi 350,favoriti to samo a sou to plechovky, astra vydrží jako prd, zda se ti nezdaj kilometry tak to vem na diagnostiku a tam ti to zjistí,ale lepší se možna nepřesvědčovat,byl bys jen nasranej
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
Marian
- Kontaktovat uživatele:
A co to dělá v této sekci

Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
sorry
No jasne malo to byť asi v sekcii Pokec.Sorry.Da sa to presunuť?Marian píše:A co to dělá v této sekci![]()
dělaj to už i na stk, ověřováni digi tachografů. všechno se dá zjistitglemo píše:Na diagnostike sa to pdľa mňa nedá zistiť.Cez diagnostickú zácuvku ti akurát tak prepíše stav tachometra podľa toho koľko tam chceš mať napísané.Netvrdim, že to nedokáže.LEn som proste takú Astru nevidel...
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Leo, Leo... ty zas plantáš.... tachograf...
zjistit to nejde. Prostě se to přepíše a hotovo.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
tak sem se překouk no a co? u e36 to jde, to mám zjištěnýFrydex píše:Leo, Leo... ty zas plantáš.... tachograf...zjistit to nejde. Prostě se to přepíše a hotovo.