Čau chlapy,mám takovej problém-originál radio mělo by to být VDO, mi zvyšuje hlasitost podle rychlosti jízdy a já bych to chtěl vypnout ! poradíte mi někdo jak??
a ještě jedna věc - připadá mi že při snížení hlasitosti se mi zesilují basy...a to není dobré jelikož mám napojený subwoofer a ten pak příliš basuje a muzika je hodně zkreslená a díky tomu basování se nedá poslouchat
díky za rady
Frydex píše:Jej lidi, když už je tu tohle téma, tak to vezmu z té opačné strany... dá se tahle funkce nějak dodělat k jinému rádiu ??
Zrovna včera som to našiel na nemeckom fóre. Podla tohto http://www.astra4ever.net/geschwindigke ... 60457.html
by sa mal pin 5 ISO konektoru prepojiť s pinom na rádiu (u Blaupunktu označeným 1-GALA). Mne to prestalo fungovať keď som vložil do cesty adaptér kvôli ovládaniu subwoferu, takže sa chystám to znova prepojiť. Píšu tam ale iba o Blaupunkte, takže neviem či si s tým bude rozumieť aj iná značka.
Svaja píše:Čau chlapy,mám takovej problém-originál radio mělo by to být VDO, mi zvyšuje hlasitost podle rychlosti jízdy a já bych to chtěl vypnout ! poradíte mi někdo jak??
a ještě jedna věc - připadá mi že při snížení hlasitosti se mi zesilují basy...a to není dobré jelikož mám napojený subwoofer a ten pak příliš basuje a muzika je hodně zkreslená a díky tomu basování se nedá poslouchat
díky za rady
no jestli máš origo rádio tak by to vypnout mělo jít...ted ale nevím jaké tlačítko máš podržet na 3 sec a pak tam nastavit nulu...že by to bylo AS?!?!
PS: jinak je to suprová funkce a určitě bych ji nevypínal...
Svaja píše:Čau chlapy,mám takovej problém-originál radio mělo by to být VDO, mi zvyšuje hlasitost podle rychlosti jízdy a já bych to chtěl vypnout ! poradíte mi někdo jak??
díky za rady
no jestli máš origo rádio tak by to vypnout mělo jít...ted ale nevím jaké tlačítko máš podržet na 3 sec a pak tam nastavit nulu...že by to bylo AS?!?!
PS: jinak je to suprová funkce a určitě bych ji nevypínal...
diky radime,me ta funkce nevyhovuje protoze jezdim obcas s dost hlasitou muzikou a jak mile se dostanu jeste nad 60km/h tak to pak zesili a chrapti..no proste se mi to nelibi..zkusim podrzet nektere z tech tlacitek
a co ty basy..nevite nekdo je to taky nejaka funkce?? u jvc jsem to mel ze tam bylo nastavene posileni basu pri nizke hlasitosti
mexxo: No já mám SONY CDX-GT710 tak myslím, že tam tahle funkce není, aspoň co si tak vybavuju, že to není ani jako funkce v menu, nebo co sem kdysi četl návod... škoda....
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
tak jsem se trochu rozpoměl:
Automatická regulace hlastosti! Zvýšení hlasitosti lze nastavit od 0 (vypnutoú do 5 (silné zvýšení).
Nastavení:
Tlačítko UML stikni déle než 3 sec, dokud nezazní signál potvrzení. Na displeji se objeví např. SD-VOL+2
Tlačítlky pro hledání nastav během 10 sec žádané zvýšení hlastosti.
Pro uložení zvol znovu tlačítko UML déle než 3 sec drž
FrydexBlaupunkt robil aj rádia do prvovýbavy pre Opel, tak si rozumejú. Pozeral som to a je to tak. Z astry ide do ISO konektoru na pin5 tenký červeno-modrý drát. Cez týždeň si len tieto PINy prepojím v adaptéri ktorý tam mám kvôli subu a môže hučať
A co to znamená zkratka v menu hlasitosti DSO ?? nemohlo by to být ono... ? reguluje se ve třech úrovních..
EDIT: Takže to asi nejde pro tu mojí SONKU. Našel jsem si manuál a mám zezadu jen dva plonkovní vývody. Jeden je označený ATT - rozhraní autotelefonu a druhý je AMP - volitelný výkonový zesilovač.
Takže to je v lese.....
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."