Takže mám složenku na 2T bez bodů a v případě ohrožení by to bylo min. 2500 kaček a 5 bodů
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Tak jsme dneska cestou od sestry odvezli známou nojí mámy domů na Stodůlky a cestou zpátky mne na křižovatce s Plzeňskou zastavila policejní hlídka, prý kvůli projetí stopky bez ohrožení jiného vozidla
Takže mám složenku na 2T bez bodů a v případě ohrožení by to bylo min. 2500 kaček a 5 bodů
, no to zas byla sobota, jdu si dát panáka

Mobil : 602318645
- Reklama
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Ty brďo... ale kukni na tu první fotku - nech si udělat geometrii
Jo a budeš kupovat plasmy a xenony a podobně
Jinak tohle taky není levná záležitost co... není kočár jako kočár..
Jinak tohle taky není levná záležitost co... není kočár jako kočár..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dneska jsem testoval jedno autorádio a při té příležitosti jsem ještě doumal nad tím, proč mě nechce CDR 500 DELCO načítat vypálená cd... Zkoušel jsem nějaké prográmky a i NERO, kde jsem ty MP3 vypálil jako AUDIO CD a stejně to nepomohlo... Tak se chci zeptat i ostatních co mají CDR 500 DELCO, na jaké cd hudbu vypalují ( tzv. jestli na plusové nebo mínusové ) 
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
Honz@
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já ti do toho nechci kecat , ale nerozlišuje se "+" a "-" jen u DVD? Cédéčka jsou jen CD-R a CD-RW ,ne ?AstraMan píše:Dneska jsem testoval jedno autorádio a při té příležitosti jsem ještě doumal nad tím, proč mě nechce CDR 500 DELCO načítat vypálená cd... Zkoušel jsem nějaké prográmky a i NERO, kde jsem ty MP3 vypálil jako AUDIO CD a stejně to nepomohlo... Tak se chci zeptat i ostatních co mají CDR 500 DELCO, na jaké cd hudbu vypalují ( tzv. jestli na plusové nebo mínusové )
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
No čéče je to možný
Já používám posledních pár let jen DVD-R, DVD+R a CD-RW... Obyčejné cd jsem začal používat až když jsem si pořídil DELCO, takže teď asi vypadám jako totální trouba 
Taky záleží jakou rychlostí to pálíš..zkus to na tu nejmenší (4x-8x)-pak si myslím, že by to mělo jít v pohodě. Mi na Delcu hrálo všechno bez problémůAstraMan píše:Dneska jsem testoval jedno autorádio a při té příležitosti jsem ještě doumal nad tím, proč mě nechce CDR 500 DELCO načítat vypálená cd... Zkoušel jsem nějaké prográmky a i NERO, kde jsem ty MP3 vypálil jako AUDIO CD a stejně to nepomohlo... Tak se chci zeptat i ostatních co mají CDR 500 DELCO, na jaké cd hudbu vypalují ( tzv. jestli na plusové nebo mínusové )
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
Radoš 92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A vleze takový kočárek do HB?
A na kolik taková sranda zhruba dneska vyjde? (Uvažuju že jí pořídím.)
Když tak písni SZ.
A na kolik taková sranda zhruba dneska vyjde? (Uvažuju že jí pořídím.)
Když tak písni SZ.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Většinu DVD a CD pálím na tu nejmenší rychlost, sice to trvá déle, ale jistota je jistotaSalám píše:Taky záleží jakou rychlostí to pálíš..zkus to na tu nejmenší (4x-8x)-pak si myslím, že by to mělo jít v pohodě. Mi na Delcu hrálo všechno bez problémů
Ještě mě napadlo zkusit čistící CD, ale to jsem zatím nikde neviděl a ani nevím zda ho schroupne
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem ještě neměl MID, tak jsem se jednou zapoměl a natankoval 51,2 L. Docela maras.... už se tak neodvažuju 
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes probíhala záchraná akce. Nejdřív sem narychlo uklízel auto před kroupama co byly veliký jak třešně, sem zvědavý jestli tam budou boule nebo ne
.. no a pak přišlo to pravé peklo když nám začala téct do sklepa voda a jen garážová vrata držela cca 40 cm vody a já jak magor kýblem to vyléval...a takhle to vypadalo po drobném vymetení vody

moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
No rozhodně si nebyl dnes jediný... Já bydlím bohužel v paneláku, takže garáž je jaksi větší problém
Ale sousední panelák má pod sebou garáže a tam vždy jakmile sprchne více, tak jsou hned vytopené ( minimálně 8X do roka
)... Ale moji rodiče si dnes také mákli ( Ti co znají Kolín, tak určitě vědí kde je tady 16-ti patrák... No a moji rodiče bydlí úplně nahoře s okny na východ a západ. Vždy jdou tyto pohromy z západu a dnes chytali vodu, která tekla pod rámy balkonových dveří a oken
Výsledkem bylo 20 litrů dešťové vody na koberci
)