195/65 R15 namiesto 195/60 R15

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
glemo
Kontaktovat uživatele:

195/65 R15 namiesto 195/60 R15

Příspěvek od glemo »

Zdravím.Otec mal Opel Omega a na nej má pneu o rozmere 195/65 R15.Ja mám Astru G a pneu 195/60 R15.Myslíte že by som mohol použiť na svoje auto pneu z jeho auta?V TP śíce taký rozmer napísany nemám ale to mi je fuk.Ide mi o to aby mi napr niekde nešúchali alebo tak niečo.Omegu práve predávame nakoľko si kúpil novú káru ale je škoda predať s autom aj 90%-tné zimné Dunlopky a 95%-letné Firestone.Všettko na ALU diskoch.
Dík
Reklama

langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Kludne si ich tam daj....Aj ja mam na svojej Astra 195/65 R15.A uplne v pohode.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

No zaprvy ti bude promerovat tachometr a zadruhy to budou pekny balony, ale kdyz ti toto nevadi klidne si je tam dej, ja bych je osobne radsi prodal nez davat rozmer ktery neni predepsany.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo »

Teraz mi tachometer ukazuje dosť presne v porovnaní s GPS tak uvidím.Gumy sú na diskoch zo Zafiry takze rozteč dier by mal pasovať.A či sú to balóny?Nemiem ale mne sa to tak nezdalo.Skúsim to prehodiť a uvidí sa aký bude optický dojem z auta.A ešte niečo....půjde mi to rýchlejšie :D :D :D :D
mexxo

Příspěvek od mexxo »

Aj ja mám takéto zimáky.Síce vyzerajú trochu ako balóny, ale na zimu to nevadí. Odchylku tachometra si môžeš vypočítať napr. tu: http://fordprobe.cz/pneu.php
glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo »

Docela zaujímavý softík.Pri rýchlosti 130 mi to robí 4km čo je tolerovateľné.Uvidím ako t bude na aute vypadať.Ide mi aj o to, že tým ušetrím nemalé peniaze na pneu a predávať takmer nové gumy preto, že potrebujem rozmer o málo iný je blbosť.
palix

Příspěvek od palix »

Videl som a lepšie Astre pristanú tie 60-tky ;)
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Já mám na autě 195/65 15 a při větším propružení to chytá zadní podběhy naboku u blatníku, zvednul jsem trochu dorazy, tak je to mnohem lepší. Tachometr to proměřuje. Na 1000 ujetých km mi počítadlo napíše 920km. Takže 80km na tisíci to upisuje. Jinak jsem s nima spokojený, jsou dobře čitelné, v zatáčkách se trochu hrnou, ale je dobře poznat kde mají hranici. Líbí se mi že to jsou pořádné balóny. Tady v galerii nějaké foto - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 036#114036
nebo
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo »

Teda fakticky to nevypadá zle.A ešte mám k tým pneu aj origo Zafira ALU disky. :D
mexxo

Příspěvek od mexxo »

Ja ich mám na origo astra elektrónoch a nechytá mi to nikde. Ale na leto mám 17" zo ZafiryB a tie majú iné ETčko a vyčnievajú viac z blatníkov. Tak bacha na to. Síce mi nechytajú, ale odporúčam nahodiť na auto, velkých kamošov nech húpu auto a kontrolovať :wink:
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

v ziadnom pripade 195/65 !!!! vyzera to otrasne a este aj v zakrutach auto si robi co chce !!!!!!
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Věc názoru.... tak tu přestaň tlačit ty vykřičníky... :evil:
Moje Astrina 1,7DTi
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

co je ta do mojich vykricnikov :roll: :?: 195/65 - totalna blbost ! ludia to kupuju kvoli tomu ze to je lacnejsie......... !

Upraveno: smazány vykřičníky
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Uklidni se. Že se to tobě nelíbí, neznamená že to nebude mít nikdo na autě. 90% lidí, kteří viděli ty kola na mojem autě, řeklo, že vypadají dobře...
Dej si kafe a sušenku, ať nejsi nervní...
Moje Astrina 1,7DTi
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

ale sak ja nehovorim ze LUDIA NEDAVAJTE SI TO !! ja som len povedal moj nazor lebo tiez som to mal obute, akurat ze som tam dal viac vykricnikov......... nic viac... ja uznavam pravidlo - sto ludi sto chuti !
Odpovědět