astrule- X20DTL 3dv.

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken »

TAK TADY JE MOJE OŽIVENÁ ASTRULKA.
OPRAVA REMENICE PLUS VYMENA OBOU SILENBLOKU A REMENE.
VYMENA VSECH FILTRU A OLEJE.
NOVE PREDNI KOTOUCE A DESTICKY,NOVE ZADNI DESTICKY.
TED UZ OPRAVDU SPORTOVNI PODVOZEK PRED TIM PRY MELA JEN ZKRACENE PRUZINY NALAKOVANE NA CERVENO NYNI JE O MNOHO TVRDSI A O 40 mm NIZSI.
NO A NOVE ALUCKA PROTOZE MI TY MOJE SESNACTKY TEN BOREC CO TAK ZNICIL AUTISKO JESTE NEVRATIL.
RONAL R39 (8x17 ET 35)
NO A I NOVE GUMESKY...NESEHNAL JSEM R17x215x40 TAKZE MAM JINACI ALE PERFEKTNE SEDI. JSOU TO DUNLOP SPORT 9000 (R17x205x40)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Bomba kára 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design »

hmm tak to je vonavka chvalim moc, pekny kola a to snizeni ji taky slusi :wink: budou naky spoilery a tak dal... 8) proste upravy do budoucna
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]

1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

musim zklamat...upravy budou urcite ale nic zavratneho nechystam spise jen kosmeticky takze zadne spojlery a nejaky tuning...spise vychytavky ve stylu novych svetel, vyfuku, novych budiku, calouneneni, aparatury, zatmaveni vsech oken do stredne tmave (viz zadni okna) , mozna se pustim i do chipu ale to budu muset jeste pošetrit....no a zavareni zadni spz...tak jak to bylo jeste pred bourackou....
no jako prvni na radu povyplate prijde oprava klimy, ty okna a vyfuk at to stihnu vymenit drive nez mi celej upadne :D
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Boči

Příspěvek od Boči »

Hu hu hustýýýýýý :lol: tak tvoji káru jsem v Ostravě ještě neviděl. Moc povedena. 8)
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

nove fotasky

zdravicko mam nejake nove fotecky co jsme fotii s mym spolubydlicim...
konecne na nich jde videt i ten tahokov ve prednim narazniku a vyfucek co jsem si menil..
ani jsem nehodil echo ze mi ji kamaradka nabourala do zdi...ale uz je spravena a plna elanu...jakmile se ke me dostanou fotky jak vypadala po bouracce tak je sem urcite vlozm...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Re: astrule- X20DTL 3dv.

ZDRAVÍM LIDIČKY...MOJE ASTRULKA JE K MÁNÍ... KDYBY BYL ZÁJEM NEBO NEJAKE DOTAZY PIŠTE SZ AKTUALNÍ FOTKY RÁD ZAŠLU, ALE NEJSOU O MOC JINÉ NEŽ TY CO JSOU ZDE AKORÁT UŽ NENÍ TAK NABLÝSKANÁ ;-)
Odpovědět