Mega akce Opel Astra/Zafira srazy - Ostrava 2008
- Reklama
sraz
Hoj . Tak jak to s tebou vypada ? Jedeš svojim ?? Kdyby nahodou se vyskytl nějaky problém tak jsem na telefonu a do kempu tě hodím , at nejdeš pěšky
))) A spát taky asi bude kde . Pro případ nouze jsem sebou vzal spacáky
Tak zatim Hoj

- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm tak s tím počasím je to na prd 

Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

-
- Kontaktovat uživatele:
S Melodim jsem celé dopoledne pulíroval auto a jen jsme je doleštili, přišel docela slušný déšť... Zmoklo to zas všecko a pak jsem jel po Ostravě a zajebane zas jak jetel. Kurvadrát, to se mi musí stát vždycky. Teď už je zas skoro jasno. .. 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jen jestli nekecáš. Určitě jsi si celej den válel šunky a teď to svádíš na déšťFrydex píše:S Melodim jsem celé dopoledne pulíroval auto a jen jsme je doleštili, přišel docela slušný déšť... Zmoklo to zas všecko a pak jsem jel po Ostravě a zajebane zas jak jetel. Kurvadrát, to se mi musí stát vždycky. Teď už je zas skoro jasno. ..

to jsme byly na tom stejněFrydex píše:S Melodim jsem celé dopoledne pulíroval auto a jen jsme je doleštili, přišel docela slušný déšť... Zmoklo to zas všecko a pak jsem jel po Ostravě a zajebane zas jak jetel. Kurvadrát, to se mi musí stát vždycky. Teď už je zas skoro jasno. ..

jinak srazík pro mě sice krátký ale super za chvíli sem naláduji nějaké fotečky.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
škoda, že nemůžu
posraná práce

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........