Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

AstraMan píše:Kdy budou fotky? :lol:
Až se doladí detaily a bude všechna administrativa . Takže co nejdřív :lol: :wink: :!:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Honzo tak to gratuluju ke koupi opet-astry :D
Taky jsem nalomenej koupit manzelce Zafiru a pak udelat upgrade ty svy desetilety krasavice a trosku ji omladit a koupit v poradny vybave :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
gErda

Příspěvek od gErda »

tak nam dneska s astrickou prisla vyzva na dostaveni na policii :( pri spechani na zkousku do skoly jak to tak vypada nas vyfotil pan stranzik :( zkouska sice dopadla za 1, ale myslim ze si ji budu muset trochu zaplatit :D
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Uz aby zavedli ty "skoleni" kde za par tisic smaznou 4 body ...
gErda

Příspěvek od gErda »

no oni byli nejak proti tomu ne, ze prej to skoleni se da provadet jenom u nas v Moste a nikde jinde a ze by se na tom strasne obohatili tak to zametli pod stul nebo to stale resej?
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

To nevim, ale doufam ze neco podobnyho brzo zavedou :!:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Ja uz na tom "skoleni" byl v unoru v Moste, jako dobre to bylo ale taky pekne mastny (ale neplatil jsem to ze svyho ale zamestnavatel se prohnul :lol: )
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
gErda

Příspěvek od gErda »

no tak dneska konecne prisel novy agr, ale ty postaci :evil: :evil: :evil: zvoni, za 10 sekund sem venku z bytu, sebiham dolu, sem o patro niz a uz koukam jak skace do tranzita a jede pryc, do schranky listek zazvonit a ujet, bych je :evil: :evil: :evil: :evil: takze zase na postu , ale konecne novy AGR, uz je potrebo jako sul
gErda

Příspěvek od gErda »

:D :D :D :D jo asi, pomalu dorucit ale expresne rychle zmizet, vim ze to ma prijit tak specham a stejne byl rychlejsi :!: :!: :!:
manli2

Příspěvek od manli2 »

Kód: Vybrat vše

Mám sociální fobii, mému srdci je nejblíž buddhismus, věřím v Boha, jsem laktovegetarianka. Potřebuji blízkého člověka, na sdílení, aby až se odzamilujem byla živná půda pro nový růst, aby jsme uměli řešit konflikty. Nic ani nikdo není ideální. Jen vzájemná úcta a tolerance.
:?:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

manli2 píše:

Kód: Vybrat vše

Mám sociální fobii, mému srdci je nejblíž buddhismus, věřím v Boha, jsem laktovegetarianka. Potřebuji blízkého člověka, na sdílení, aby až se odzamilujem byla živná půda pro nový růst, aby jsme uměli řešit konflikty. Nic ani nikdo není ideální. Jen vzájemná úcta a tolerance.
:?:
je cas skoncit s drogama :lol:
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Dnes jsem mluvil s jedním kámošem, co rozprodává Astru F na náhradní díly a zjistil jsem že tam má i nějaké díly na Astru G a pak na Audi 80 a ještě další... Tak jsem se kouknul, co tam má na Astru G a má tam toto:
Turbo na X20DTL, zadní origo tlumič ( je to samozřejmě dvouvrstý, ale ta první vsrtva už je kaput, takže to prej sloupne a bude z toho jen jednovrstvý ), černé kličky ( v interiéru ) na otevírání dveří no a jako delikatesu jeden přední světlomet HELLA BLACK MAGIC a jeden zadní světlomet N-JOY... Co jsem se koukal, tak ten přední vypadá jako novej a ten zadní má jen nějakou malinkou oděrku na skle, ale to není skoro vidět... Bohužel má přesně na strany, na které já jsem si už sehnal ( tomu se říká fakt pech ), tak jsem se s ním dohodnul ať mě je přidrží do konce týdne, že se zeptám tady na fóru...

Takže můj dotaz zní, zda by měl někdo zájem o levý přední světlomet HELLA BLACK MAGIC a zadní levý světlomet N-JOY :?: Za zadní světlomet chtěl 1000Kč a za přední asi 2000Kč... Ale pokud bude vážný zájemce, tak nebude problém dát výraznou slevu o několik stovek korun dolu :wink: Jestli bude zájem, tak zítra nafotím :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Marcco

Příspěvek od Marcco »

no vzhledem k te astre F tak kdyby tam mel v dobre stavu pravej predni blatnik tak bych mel zajem na barve nezalezi ale aby byl pokud mozno zdravej :wink:
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Jo není problém, dnes mě napište třeba pomocí sz, co hledáte a já se zítra kouknu co tam má případně ještě :wink:
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Marcco: Tak bohužel Tě musím zklamat, protože pravej přední blatník sice má, ale ne zrovna v dobrým stavu :(

Jinak jsem se byl na ten přední světlomet HELLA BLACK MAGIC a zadní světlomet N-JOY kouknout detailněji... Přední světlomet je origo hella na stranu řidiče, má všechny držáky a vypadá celkově jako novej. Údajně byl sundán z 3dv. Astry G, která byla bouraná na pravou stranu ( spolujezdce )...
Obrázek Obrázek

No a ten zadní N-JOY, o tom mě sice neřekl jak se k němu dostal, ale vypadá jako velmi zachovalá originálka s všema držákama...
Obrázek

Pro jistotu jsem je od něj odkoupil :arrow: 2000Kč za přední a 1000Kč za zadní, ale pokud bude vážný zájemce, tak dám určitě SLEVU :lol:
Odpovědět