Vyriešil som problém !!!
Vyriešil som problém !!!
Zdravim Vas vsetkych, napadlo ma ze by som zalozil temu kde by ste mohli pisat Vase skusenosti. Ak ste mali niekedy nejaky problem, ktory ste dlho nemohli vyriesit, no nakoniec ste prisli na to v com bol problem tak to sem napiste !! Myslim ze by sa to mohlo uchytit a hadam to aj nekomu pomoze 

- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A co kdyz se to nebude tykat motoru, to mam zalozit novy? dal bych to do technicke sekce coz? 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
presunuto 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak zacnem ako prvy asi ja. Na nasej dieslovej astre som mal raz takyto problem. Mama isla na nej a z nicoho nic auto stratilo tah a zacalo strasne klepat, ako keby kov o kov. Odstavila a zhasla motor. Ked som za nou dosiel pokusal som sa to nastartovat.Nastartovat slo, ale keby ste poculi ten zvuk.Ako keby kladivom bucha nekdo v motore.A este svietila kontrolka motora s bleskom.Odtiahol som to k mojmu mechanikovi.Dlho nevedel na to prist,bol som s tym aj v oply ani tam nic take nezistili, povedali ze mozno preskocene rozvody.Potom mi kamos poradil jedneho a ten zistil ze nejaky elektronicky ventil na cerpadle. Proste cerpadlo bez neho nemohlo fungovat. Nastastie tu suciastku mal doma a dal to dokopy. A ked som odchadzal povedal ze druhy mechanik by sa s tym nesral..ze by dal hned kupit nove cerpadlo 

A dasli problem som mal tiez s tou istou astrou.Zacalo to tak ze som si vsimol ze s pod kapoty neco vydava nejaky divny zvuk a isiel s tadial tiez strasny smrad.Ziadna kontrolka nesvietila.Tak som volal kamosovi ze na druhy den mam dojst. Rano idem k autu, stlacam kluc a nic.. musel som otvorit cez zamok s klucom, dal som klucik do zapalovania, pootocil som s nim a zas nic...ani sa kontrolky nerozsvietili...baterka K.O. !! nieco ju vybylo len som nevedel co, ale myslel som si ze to bude mat nieco spolocne s alternatorom.Tak som nabil baterku a isiel som k mechanikovi.Ledva ledva som tam dosiel.Ked to tam rozobrali zistili ze bola odpalena jedna usmernovacia dioda.Za pol hodinku bol alternator hotovy.
No..co tu pozeram, je tu tych tem velmi malo, kde niekto mal nejaky problem ktory nemohol vyriesit a nakoniec ho vyriesil !!! Vacsinou su tu take ze niekto napise problem a ostatny len pisu ze domienky co by to mohlo byt.... a nic konkretne. Tu by mohli byt vsetky zavady ktore uz su vyriesene a dotycny vie presne kde bola chyba !! Ale ked sa Vam to nezda no tak nech to admin zamkne a mate pokoj...