spiele s OMW o benzín

Co se jinam nehodí pište sem
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic » 06 čer 2008, 21:15

Já jsem na porové nahrál toto:Obrázek

Myslím, že ty nejlepší časy jsou celkem reálné, jen to člověk musí mít natrénované a taky musí mít při hraní celkem dost štěstí. :wink:
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek

Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 07 čer 2008, 12:39

no já už fakt nevím....to první kolo prostě pod minutu nedám..ani nikdo jinej....chtěl bych vidět toho kdo to dá za 40sec..... :evil:
PS: když beru kanistry tak max 140 více ani ranu..a hned zpomaluji...zkusím to nahrát na video a vložit... :lol:

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 07 čer 2008, 15:06

rychlyradim píše:no já už fakt nevím....to první kolo prostě pod minutu nedám..ani nikdo jinej....chtěl bych vidět toho kdo to dá za 40sec..... :evil:
PS: když beru kanistry tak max 140 více ani ranu..a hned zpomaluji...zkusím to nahrát na video a vložit... :lol:
PS2: a ty autíčka ostatní jsou tam k ničemu když mi ze startu zdrhnou..a předjet to taky nejde pomale..jen vlastně když jedu přes benzínku tak je na chvíli přejedu! furt říkám že v tom je nějaká krpa...A MOŽNÁ v tom že jak člověk vyjede z benzínky a narazí na kanistr s benzínem tak ho to pěkně zpomalí! a ty dvě auta nikdy nedohoní... :twisted:

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 08 čer 2008, 20:23

Zajímavý objev = PODVOD!

tak jsem tedy vyzkoušel ještě jednou tuto hloupou hru :oops: :D na různých PC různé IP adresy! a první kola se pokaždé lišily!!!! a to v tom než se přijede do první benzínky! první PC trvá čas 40sec (celkově čas kola 1.08sec, druhý pc min 1.25sec (2.25sec) a třetí 1.05 (kolem 2 min) sec! testovalo to více lidí a pokaždé časy přibližně stejné +- 5 sec!!!nedali se prostě vylepšit! takže to asi závisí na jakým pc zrovna jsem!!!!nebo jaké máte připojení!
Takže nejlépe nehrát.... :evil:

Odpovědět