jedinej figl je ten vyhejbat se vsem prtekazkam, brat ty barely s benzinem a projizdet benzinkou, kdyz to vsechno udelas bez jediny chyby tak mas casy za 2 min celkove
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
ja nevim no to prvni kolo sem dal za 40 sec a to sem to testoval po druhy a kdyz se vyhnes vsem diram aby te to nezpomalovalo tak je to pak v poho chce to jen jet 100x a pak to das celkove za 2 min
gErda píše:ja nevim no to prvni kolo sem dal za 40 sec a to sem to testoval po druhy a kdyz se vyhnes vsem diram aby te to nezpomalovalo tak je to pak v poho chce to jen jet 100x a pak to das celkove za 2 min
jak jsi mohl dát to první kolo za 40sec? já jsem to dělal fakt hodněkrát .... do první benzínky v prvním kole jsem nenarazil ani jednou vybral jsem všechny kanistry...a dostal jsem se k první benzínce za 40sec! prostě první kolo pod 1 minutu neudělám... vždy tak 1.15sec fakt musí být fígl to není možný...
no tak sem to ted zkusil, jel sem to potreti, vybiral sem sami diry a nakonec takhle , kdyz to clovek vychyta da to hoodne rychle to mi ver kdyz ja to dam takhle a vubec mi to nejde
for ZIGI: musím musím hrát musím....
For GERDA: to dám.....mě jen ze začátku těch 10sec trvá než se vůbec rozjedu...ale mám zajímavou tezi!!!! čím rychlejší počítač tím rychleji to kolo zajedeš...no fááákt...
gErda píše:tak to bych to mozna moch zajizdet za dobry casy ale nechce se mi to hrat je to takovy bezduchy
šak tady celou dobu nejde o tu hru ale o tu výhru.... ted jsem to zkoušel hrát na pomalým pc a fakt to jelo hodně pomali.....začinám se v mé teorii utvrzovat...
ale pokud to jede pomalu tak by mel jet i ten cas pomalu ne vzdyt je to soucast ty hry a pokudj de pomalu cela hra tak jde i vnitrni cas hry pomalu otestuj tak na 10 kompech a uvidis