Marky pokud si vybereš asi jakýkoliv přístroj z tý nový řady od HTCéčka (ty co jsi vypsal osobně neznám), tak jistě nesáhneš vedle

.. no ja pouzivam Asus P535, v podstate ho vyzuzivam hlavne ako mobil,mp3 prehravac,prehravac filmov na ktore nemam cas cez den tak vecer sa pri tom dobre zaspava.. a nejake tie pripomienky,mail a obcas navigaciu .. donedavna som tam mal iGO 2006 a fachcilo celkom dobre, teraz mam asi 2 tyzdne iGO 2008 ale ma to par novych funcii kt aj tak nevyuzivam a zda sa mi to pomalsie a bol som zvyknuty na rozumnejsie ovladanie u iGo2006.. uvidim ako sa moj nazor upravi casom, som zvedavy hlavne na inteligenciu navigovania a podrobnost map...Marky píše:Takze tentokrat se budu na radu zase ptat ja, zvazuji, ze bych si k narozeninam udelal radost a koupil misto soucasneho PDA novy komunikator s full vybavou a samozrejme s GPS, nemate nahodou nekdo nejakou pozitivni zkusenost s temato masinkama? Co ty displeje 2,8" jsou jeste dostatecne pouzitelne k navigaci v aute?
Co by jste volili za znacku HTC nebo Eten?
Jo a co iGO 8 uz nekdo testuje tuto suprovou navigaci? Prece jen Tomik nejak usnul na vavrinech a jeho rok stare mapy jsou na vychode dost spatne proti konkurenci.
Kdyz me u te Automapy nesedi ta ceska hlasova navigace, ta posloupnost je dost kostrbata krom toho pokryti na Balkane nic moc, bohuzel. Jinak moznosti nastaveni, vzhled atd jsou OK, ale jak rikam mapy, mapy, mapy je treba aktualnost a 100% pokrytiMarian píše:Taky mě to nedalo a zkusil jsem IGO8 a nějak mě to nesedlo. Nainstaloval jsem polskou AUTOMAPA a můžu říct že je to super navigace
Na srazu bohuzel nebudu, musim zitra na sluzebku a vratim se bud v sobotu vecer nebo v nedeli rano, jsem z toho nesmirne odvazanejDefender píše:No tak jestli budeš teď na srazu a chtěl by siis to trochu "ohmatat" (myslím tím jak se píše s klávesnicí) tak můžeš, teda jen na TyTNu 1, ale bude to stajný.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |