Ja na ne prdim, uz tam meli zakaz pri ptaci chripce a silenych kravach (nepomohlo uz se nakazili ). Astra je velke auto a tech par drobnosti tam nekam schovam.
Otazka kam priste? More bohuzel decko potrebuje a musime tam dojet autem.
PS: Slovinsko diky nove iGO totalne budu ignorovat, ale stornovat pobyt uz ted nemohu .
Bulharsko, jenže tam je to autem daleko anebo Itálie, ale tam se mě osboně moc nelíbilo, naštěstí to letos nemusím moc řešit, budu asi někde u nás, máme 2měsíční miminko a s ním jet k moři zatím nic moc
Marky píše:Bulharsko bych asi uz tezko zvladal, je to na me uzt dost daleko.
.
De to, loni sem to absolvoval a docela v pohodě (Přespávali jsme v SRBSKU) domluvíš se tam a je tam i pro nás celkem levno 100x lepší jak ITÁLIE!
a dá se tam sehnat ubytování i na blind jak v chorvatsku
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Jo jo, vim, ze jsi tam byl autem cetl jsem Tve prispevky, ale prece jen ta vzdalenost je uz velika a pokud se neco stane -decka, auto atd. tak se to asi hur resi. Nevim jestli jsem tak tvrdej a odhodlanej neco takoveho risknout jako Ty.
když ti kiksne auto tak si v háji, to je bohužel pravda taky sem zariskoval, ale před odjezdem totální prohlídka v servisu sevším všudy. Zase je to pěknej adrenalím, ale na tu štreku to chce tempomat
kamoš byl předloni v itálii (s obyťákem)projel si ji celou dokola a nejlepší je prej až dole v botě minimum turistů a nádherný moře
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
nebojte kluci, oni se chytnou za nos, Češi Chorvaty vždycky drželi nad vodou a když jim tam letos moc Čechjů nepřijede, narok to zase zmírní, tak jak s těma papírama, když jste pustili děti s dědáčkama, taky to zmírnili. Oni ve vnitrozemí můžou akorát tak přerovnávat kameny, tam skoro nic není, ale ty pobřežní destinace jsou na cestovním ruchu závislé
Tak jelikož jsme v Chorvatsku byli loni poosmé a projeli celé pobřeží, tak letos změna plánu - Bulharsko - Černomorec. podle IGO cca 1800 km ze severu čech.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Oťas píše:Tak jelikož jsme v Chorvatsku byli loni poosmé a projeli celé pobřeží, tak letos změna plánu - Bulharsko - Černomorec. podle IGO cca 1800 km ze severu čech.
Ahoj , no ale ty jsi velky cestovatel . Mam sice decka co radi cestuji autem a me to take nedela zasadni problem, ale prece jen Bulharsko je na nas uz dost daleko, mozna jeste Cerna Hora.
Černá Hora byla varianta č.1, ale vyhrálo Bulharsko - s polopenzí. A kdy vyrážíte Marky? My přelom června a července.
Edit: Zapoměl jsem napsat, že jedem se psem.... neznáte podmínky co musíme mít všechno za potvrzení z veteriny? Do Chorvatska to vím, jezdí s námi každý rok, jelikož děti už s námi na dovču nechtěj....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW