Astra G kombi 1,7 CDTI - rv. 2006 - co vy na to?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B »

:D Ve sporitelne (mam ucet u postovni sporky) neni problem :D
Drive (vice jak3 roky) jsem si pujcoval na Nexii, takze ted si zase "trochu" pujcit neni problem! S tim se pocita 8)
Jen se bojim aby to vyslo! :oops: ... zivot cloveku prichysta lecjake nastrahy :lol:
P.S. Zdravim Usti (v zivote jsem tam nebyl :lol: )
Reklama

Zralok

Příspěvek od Zralok »

Tak ta cena je super. Není tam ještě jedna k mání? Právě taky Astru sháním ale holt budu muset koupit za normální ceny neboť žádnou známost u Opela nemám :(
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

nechápu jak se může dávat do auta vyrobenýho v roce 2006 kazetový radio, to snad neni ani pravda :roll:
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Tchan ma v 530d z 2001 televizi, navigaci, dalsi mraky vychytavek a kazetak ... ale zadnej CD prehravac :shock: :lol:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Leo píše:nechápu jak se může dávat do auta vyrobenýho v roce 2006 kazetový radio, to snad neni ani pravda :roll:
no a new car se svihadlama misto elektriky to taky nepochopim, social vybava nekterych automobilek...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: no mildo vo tom to neni všechno je vo lidech proto radši auto z de protože češi šetřej kde se dá airbagy ,el,okna ,čalounění
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Mno nekdo radeji veme dychavicnej motor s tempomatem, vsechny okna v elektrice, atd a nekdo si za stejny prachy koupi motor co mu vic vyhovuje a necha si vzadu svihadla.
tixxo

Příspěvek od tixxo »

kazetak v novom aute = vybava pre pamatnikov :-)

inak cital som minule prieskum ake veci vo vybave uprednostnuju slovaci a suverene vyhrava pohodlie nad bezpecnostou, celkova nizka cena nad nejakym tym komfortom a podobne... v praxi - radsej 30 tisic za klimu ako si priplatit za ABS, EBD a 4 airbagy :-) trocha mimo temy ale ked uz ste zacali s tym kazetakom tak na margo toho aj o inych zaujimavostiach :wink: 8)
Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B »

Tak auto je stale v jednani.. snad to dobre dopadne :lol:
To kazetove radio ani tak nevadi - se necha vymenit :!: Spis vadi jen ty 2 repraky ve predu, nic vic! Ale to se snad taky casem poresi.
Aspon ze predni okna jsou v elektrice... vzadu svihadla nevadi, tam nejezdim :lol: 8)
Jsem napjaty... a taky nastvany :!: U Nexie prdlo predni sklo... takze trochu komplikace pred prodejem :roll:
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: tak držim palce at to vyjde a radio neřeš to stejně hned měnim :lol:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Taktiez drzim palce nech to dobre dopadne a nech s astrickou spravis kopu kopu kilometrov..
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)
Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B »

Ja vedel ze "nekde bude hacek" :( ... a to takovy, ze cena 172tis Kč je sice platna, ale je to cena bez DPH!
:arrow: Takze 205tis Kc .... coz "jeste jde" ale je to vice nez jsem si predstavoval :cry:
No uvidime :D
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: nj tak koukni po nějaký v de třeba ta moje stála v de 203 a měl sem vyčíhlej i pěknej černej sport v plný a ten byl za 170 tušim akorát rok 2002 :wink:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B »

Ahoj vsichni, tak se to konecne "hnulo".
Takze tato 1,7 CDTI rv 2006 a 60tis km je konecne na prodej ale nakonec za 219tis Kč! Asi sice porad dobra cena (prodavaj se cca 260?) ale trochu vic nez jsem si predstavoval.

Mam jeste druhou variantu, primo z toho Opelu primo od mechanika koupit 1,7 DTI rv 2003 150tis km (v lepsi vybave), na aute "vse dělané" za 155tis Kč!
A ponevadz cca za 3 tydny "novym" autem chci jet do Chorvatska tak bych uz si mel neco vybrat :-)
Co s tim? (tahat neco z Nemecka se mi fakt nechce a "tohle je jistota" nez "kupovat neco nekde na slepo")
Podotykam ze v hotovosti toho moc nemam... takze pujcovat si 180tis na 5 let nebo 110 na 3 roky je rozdil :D

Zaver: Je tech 150tis km najeto "problem"? Zvlast kdyz najedu cca 10tis rocne? Auto primo od mechanika v Opelu by melo byt OK :-) ne?
Jeste se ho zeptam proc ho vubec prodava :D
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Mám taky 1,7 DTi a taky 150tis nalítáno (rv. 2000) a žádný problém. Pokud tam je slušná výbava a auto vypadá že se o něho někdo staral, tak ta cena myslím je dobrá...
Řekl bych že ho prodává, protože mu skončil 5ti letý leasing a chce něco nového :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Odpovědět