montaz kridla

Úpravy od motoru až po plasty
burčak

Příspěvek od burčak »

rychlyradim píše:kdo mi napíše jaký tmel na přilepení křídla je nejlepší že to fakt nepůjde dolů!!!já ted řeším problém s křídlem od cobeina (zcela totožné křídlo co má ZIGI) a říkali mi že by to bylo dost málo jen lepit!!!!
Problém je v tom že vruty v křídle jsou tak dobře vyvrtané že prostě kdybych měl vrtat do pátých dveří díry tak výjdou buď přesně do toho záhybu nebo dovnitř?!?!?!?a ted nevím jestli je to tam duté nebo jak to je!!! takže nevím jak by se to tam montovalo šrouby a také bych to měl raději přivrtané!
ja to mam taky šroubovany tak jestli ještě pusobíš v Brně ti to mužu ukázat :wink:
X14XE HATCHBACK
Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

furt působím v Brně :wink: a nemohl by jsi nahodit foto když otevřeš dveře jak to tam máš namontované?!???!
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Jsou tam vruty mimo ty originál díry v tom křídle... a přilepeno. Lepidlo PU.
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Frydex píše:Jsou tam vruty mimo ty originál díry v tom křídle... a přilepeno. Lepidlo PU.
no jo ale ty máš zcela jiné křídlo než já! já mám to co Zigi! tak mi to zatím mechoš odmítl jen nalepit! že by s tím nechtěl mít nic společného kdyby to za jízdy odletělo! :evil: Řekl mi že bude kontaktovat borce co se přímo specializuje na přidělávání křídel spoilerů atd...a pak mi řekne..ale bude s tím drbačka to už mi řekl tedkom..takže se mi to celý dooost prodraží...mám radost... :evil:
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

kdo se hlásí na montáž křídla v okolí Brna?(za jeden den bych to potřeboval)! viz. výše můj problém :roll:
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

v okolí Brna nebo v Brně není nikdo kdo dělá do tunningu?!!??!?!?! :shock: :roll: kdo by uměl namontovat křídlo?
Odpovědět