no tak aj ked tam zasuniem kluc a vytiahnem, nepomoze...pipa to stale....takze radio vypinam rucne gombikom, takze dufam ze to bateriu nevybija...alebo sa mylim? sak poradte ne? kolko stoji nova spinacia skrina??? asi to nebude moc lacne....:-/
petko138 píše:no tak aj ked tam zasuniem kluc a vytiahnem, nepomoze...pipa to stale....takze radio vypinam rucne gombikom, takze dufam ze to bateriu nevybija...alebo sa mylim? sak poradte ne? kolko stoji nova spinacia skrina??? asi to nebude moc lacne....:-/
Mě to dělalo taky a pomohl WD olej.Jednou za půl roku to tak promažu a mám stále klid.Ještě u pozorňuji chvíli po namazání otírejte klíč do hadry abyste si nezašpinili kapsy u kalhot od oleje.
no skusim to, bo sa chystam na dlhsiu cestu do Brna a nerad by som aby ma to niekde nechalo, alebo aby som niekde vyslahal baterku.....neviete mi niekto povedat ked mi to vlastne pipa ako keby tam bol kluc ci sa mi nieco zerie baterku??
ahoj mám taký problém tak to hodím sem, vČera astra iŠla vŠetko ok atd... dneskaj som sadol iŠiel do obchodu a zamknem kukám, zaklo všetko okrem vodičových, tak som pár x odomkol zamkol a stáler rovnako... tak som zamkol normalne a teraz uz to nejde vobec, baterka v kluci zla byt nemoze.. neviete cím to je ?:(
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
dnes mi chvíľu išlo zatvarať a otváraŤ diaľkou ale zase to prestalo ísť... Fakt nikto nevie čo to môže byť?
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car