Koupě nového auta z 17"
Koupě nového auta z 17"
Zdravím.
Předem upozornuji že jsem zatím apsolutní lajk co se týče aut zatím tak mě nekamenujte za dotaz. A ten zní: Mám v plánu si koupit Opel astru 3dveř verze rok výroby 2000. ninější majitel má na ní 17" kola ale v TP nejsou zapsaná. ani on sám neví jestli tam pujdou zapsat Nemáte z tím někdo skušenost? osobně chci mít auto vuči zákonum v pořádku a z tohohle mám docela vítr. Předem děkuji za jakoukoliv reakci
Předem upozornuji že jsem zatím apsolutní lajk co se týče aut zatím tak mě nekamenujte za dotaz. A ten zní: Mám v plánu si koupit Opel astru 3dveř verze rok výroby 2000. ninější majitel má na ní 17" kola ale v TP nejsou zapsaná. ani on sám neví jestli tam pujdou zapsat Nemáte z tím někdo skušenost? osobně chci mít auto vuči zákonum v pořádku a z tohohle mám docela vítr. Předem děkuji za jakoukoliv reakci
- Reklama
- kabrioletak
nevim sice jak presne se to dela,ale asi bych sel do opla a rekl ze je chci zapsat do TP at me ktomu daji nejake papiry ze se na to auto takovy rozmer delal pak bych sel na magistrat a pozadal o zapsani.nevim zda to tak je ale tak bych to treba resil ja,ale nemusim mam je tam zapsane.jinak kdyz je tam mas tak policajti jak rika ZIGI nic nemuzou rict,jen by nastal problem pri nehode.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
no ja sem volal do ofiko opla a na general motors. všude mi řekly že mi to do techničáku nenapíšou ptotože se k tomu seriově nedávají. a nelze si žádné takové 17" koupit od Oficiálního Dealera Oplu. Jediné jak to snad jde je přez nějakej skuební ustav. a vyjde to na 1tis. tak uvidíme. Já se nehody právě docela bojím papíry mám měsíc. A potřebuju se vyjezdit. Nerad bych aby bordel šel na mojí Hlavu
už sem to sem dával asi 10krat
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... pneumatik/
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... pneumatik/
TUV je sice hezký, ale v čr je na prd, hold tady tady ještě neplatí a asi platit nebude...rodel99 píše:ja mam na svojej vectre 19 a v tp maximalne 17, vyriesil som to, ze kamos ma znamu ktora ma znamost na policii a zohnal mi europsky TUV certifikat o sposobilosti danych kol na auto, zatial bez problemov
17ctky sem si nechal přepsat na uřadě ze švýcarskýho tp, kdybych to tý slepici na uřadě neřek tak se na to vysrala, měl sem tam mít napsaný i pružiny a rozšíření rozchodu kol díky jinému ET, ale němčina nebyla asi její kamarád a neruzuměla tomu tak se na to vyflákla

Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl