XIII.Opel Astra sraz ( letiště Střemy, Mělník ) - 10.05.2008

Opel srazy i jiné
Odpovědět
ARTSA

Příspěvek od ARTSA »

milosh to taky určitě takhle nemyslel. :roll:
Ale podle mě to bylo myšleno tak že neni potřeba aby každej osobně psal
na stránky pořadatelů a děkoval. Ke srazu se ten kdo chtěl vyjádřil zde a pořadatelé si to but zde přečetli a nebo jim to někdo viřidil ( třeba Roman ST1 nebo Zdeněk ). Ten kdo chtěl poděkovat osobně tak poděkoval osobně.

A přece se tady proto nebudeme hádat ne :?:
Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No já si taky myslím, že Milosh tím "přispěla" nemyslel finance, ale účast a samozřejmě v dobrém slova smyslu (věřím a všichni si to zřejmě uvědomují že tyto srazy by se bez účasti Géček pořádali tak jako tak :wink:), to že tyhle grose srazy v Milovicích a nebo i jinde (Pávov, Střemy, ...) pořádají Kadeťáci spolu s s eFkama víme myslím dobře všichni a je to super :lol: :lol: . Já už taky pár lidí z jiných fór znám a myslím, že se nikdo necítí ukřivděně, nebo uraženě za pár špatně pochopenejch, nebo špatně napsanejch slovíček, (sakra vždyť je to supr parta lidiček, co se umí pobavit :lol: ). Takže kluci ať je všechno v poho :lol: a sejdeme se zase ke společný kalbě příště :lol: , viď Romčo :lol: :lol: .
Mobil : 602318645
Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL »

Defender píše:No já si taky myslím, že Milosh tím "přispěla" nemyslel finance, ale účast a samozřejmě v dobrém slova smyslu (věřím a všichni si to zřejmě uvědomují že tyto srazy by se bez účasti Géček pořádali tak jako tak :wink:), to že tyhle grose srazy v Milovicích a nebo i jinde (Pávov, Střemy, ...) pořádají Kadeťáci spolu s s eFkama víme myslím dobře všichni a je to super :lol: :lol: . Já už taky pár lidí z jiných fór znám a myslím, že se nikdo necítí ukřivděně, nebo uraženě za pár špatně pochopenejch, nebo špatně napsanejch slovíček, (sakra vždyť je to supr parta lidiček, co se umí pobavit :lol: ). Takže kluci ať je všechno v poho :lol: a sejdeme se zase ke společný kalbě příště :lol: , viď Romčo :lol: :lol: .
A vezmeš Ivču? Pěkně mi v sobotu zahřívala stehna. :D :D :D :shock:
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Tak jsem se taky vyjadril na webu poradatelu 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No Luboši to teda nevím :P a to že ti zahřívala stehna už teda vůbec ne :lol: :lol:
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Defender píše:No Luboši to teda nevím :P a to že ti zahřívala stehna už teda vůbec ne :lol: :lol:
si asi spletla Luboše neeeee :?: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Nojo aby si Jarda nepřisadil :lol: :lol:
Roman ST1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman ST1 »

Defender píše:No já si taky myslím, že Milosh tím "přispěla" nemyslel finance, ale účast a samozřejmě v dobrém slova smyslu (věřím a všichni si to zřejmě uvědomují že tyto srazy by se bez účasti Géček pořádali tak jako tak :wink:), to že tyhle grose srazy v Milovicích a nebo i jinde (Pávov, Střemy, ...) pořádají Kadeťáci spolu s s eFkama víme myslím dobře všichni a je to super :lol: :lol: . Já už taky pár lidí z jiných fór znám a myslím, že se nikdo necítí ukřivděně, nebo uraženě za pár špatně pochopenejch, nebo špatně napsanejch slovíček, (sakra vždyť je to supr parta lidiček, co se umí pobavit :lol: ). Takže kluci ať je všechno v poho :lol: a sejdeme se zase ke společný kalbě příště :lol: , viď Romčo :lol: :lol: .
Souhlasím
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100

http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: je tak to mě ani nenapadlo že by někdo nevěděl kdo tenhle sraz pořádá ale dost lidí tady z g fora určitě na kadett-astra neni přihláčenejch tak myslím že opravdu poděkování stačí tady určitě s tim měli kor letos dost starostí ale o to to víc stálo
zato a aspon byla nějaká změna
:wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
vaurien

Příspěvek od vaurien »

YANEK píše::wink: je tak to mě ani nenapadlo že by někdo nevěděl kdo tenhle sraz pořádá ale dost lidí tady z g fora určitě na kadett-astra neni přihláčenejch tak myslím že opravdu poděkování stačí tady určitě s tim měli kor letos dost starostí ale o to to víc stálo
zato a aspon byla nějaká změna
:wink:
To by ses divil, kolik lidí si přišlo koupit klubovou nálepku a hrozně se divilo, že nemáme géčkovou 8) 8)

Ale nechme toho, opravdu jsem tady nechtěl rozpoutávat nějaké hádky. Pojďme se raději těšit na další sraz. Klidně bych si to zopákul už tenhle víkend...
KADETT KABRIO GSI C20NE, XANTIA BREAK EXCLUSIVE 2,0 HDI
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: nj bohužel sou i tací já naopak vozim klubovku astry.cz a g astru mám ještě doma a nijak mi to neva vždyt díky srazum v milo na který už taky nákej ten pátek jezdíme známe hodně fajn lidí a proto tuning srazy už nejezdim a jezdim jenom opel srazy ta atmosfera je uplně jiná jak někdo v sobotu řikal sme už taková oplí rodina :P
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Souhlas s tatíkem Yankem :lol: :lol: :lol:
Capone

Příspěvek od Capone »

Tak tak,moje řeč :D Nechme blbostí a budem se těšit na přístí super sraz 8) :wink: s velkou Opláckou rodinou :shock: :lol:
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Dneska jsme se sjeli s Lubošem X17DTL a Dajinem a shodli jsme se na tom samém, jeli bychom hnedle zas. Ach jo, uteklo to, no... :shock: :roll: :D
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Romane vydržať, už se zase jeden blíží :lol: :lol:
Odpovědět