Ahoj,chtěl bych se zeptat,zda by někdo neveděl o někom,kdo by v Praze ( nejlépe okolo P-4 Chodov dělal nápln klima + kontrolu těsnosti? Nechával jsem jí minulej rok plnit cca v září ( cca 2-3 měsíce v provozu ) a už nechladí? Dělali mi to v Temposervisu-Průchonice za 1700,- kč. Chtěl,bych aby se na to kouknul nějaký profík,kterej by mě nanatáhnul a řekl,zda to někde uniklo nebo co stím...
Dík moc Capone
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Capone píše:Ahoj,chtěl bych se zeptat,zda by někdo neveděl o někom,kdo by v Praze ( nejlépe okolo P-4 Chodov dělal nápln klima + kontrolu těsnosti? Nechával jsem jí minulej rok plnit cca v září ( cca 2-3 měsíce v provozu ) a už nechladí? Dělali mi to v Temposervisu-Průchonice za 1700,- kč. Chtěl,bych aby se na to kouknul nějaký profík,kterej by mě nanatáhnul a řekl,zda to někde uniklo nebo co stím...
Dík moc Capone
V Praze ti bohužel neporadím.Tento týden sem to absolvoval v Brně a i s barvící látkou to stálo 700kč.Byl sem velice spokojenej-mašinka na doplňování klimy provedla kompletní test.
Podívej se ale jestli ti to neuniká pod ventilátorem u chladiče klimy.Většina problémů je přímo tam (uprostřed ventilátoru bývá flek).
Capone píše:Ahoj,chtěl bych se zeptat,zda by někdo neveděl o někom,kdo by v Praze ( nejlépe okolo P-4 Chodov dělal nápln klima + kontrolu těsnosti? Nechával jsem jí minulej rok plnit cca v září ( cca 2-3 měsíce v provozu ) a už nechladí? Dělali mi to v Temposervisu-Průchonice za 1700,- kč. Chtěl,bych aby se na to kouknul nějaký profík,kterej by mě nanatáhnul a řekl,zda to někde uniklo nebo co stím...
Dík moc Capone
V Praze ti bohužel neporadím.Tento týden sem to absolvoval v Brně a i s barvící látkou to stálo 700kč.Byl sem velice spokojenej-mašinka na doplňování klimy provedla kompletní test.
Podívej se ale jestli ti to neuniká pod ventilátorem u chladiče klimy.Většina problémů je přímo tam (uprostřed ventilátoru bývá flek).
Díky moc,pudu se na to juknout a třeba to bude tím Jinak teda u vás v Brně,fakt dobrá cena
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Jocker píše:No šup šup příští týden bych tam potřeboval zajet
Takže v Brně je to p.Sedlák (mladej borec) a číslo je 603709187.Nachází se za vozovnou Dopravního podniku v Medlánkách.Chce mu to dopředu zavolat a domluvit se.Cenu po telefonu nesdělí (mě to stálo 700kč is barvou)-napojí se na auto a pak vyjede lístek s gramáží co tam musela mašinka dodat a pak to teprv sečte.
[quote="Jocker"]a jak moc ti toho musel plnit? V cene je aji ta desinfekce?V té ceně není desinfekce (ani nevím zda to dělá).Je to normální autoservis a má tam i tu plničku na klimu.Do té mašinky zadá typ auta a pak si to dělá vše samo.Nejprve se odsaje stará tekutina (pokud tam je) a tu jsem tam měl.Pak se dává nová a přidá se tam i olejíček (ten mi tam chyběl).Potom se tam přidá barvivo a provede se test celé soustavy.Vše trvá asi 45 minut (chce to svačinu a hodně cigár sebou).Já tam mám 700g R134a a 10mL oleje (motor X18XE1) até barvící látky nevím.Kontrolu úniku sem nepožadoval (pokud to unikne,tak pak ta látka udělá barevné stopy) a pak to budu řešit.
Problém je vyřešen.Tady je odkázek na firmu + pneu servis,kde jsem si to nechal udělat.V poho jednání a udělali to na počkání http://www.pneuslama.cz/kontakty.aspx
p.s.Naplnění cca půlkou chladidla+při případném úniku je nápln obarvena ( bylo by poznat,kudy to uniká ) cena rovných 900,-kč
ahoj, koukala jsem tu na téma klimatizace a v jednom se píše, že nějčastější únik bývá u ventilátoru klimatizace a na chladiči bývá flek. Tak jsme to rozmontovali a je tam flek skoro přes půl chladiče. Dá se to nějak opravit doma, nebo se s tím musí někam kde se na to specializují?