Znovu som ho vytiahol a odpojil. Po zapojeni a spusteni vypisal SAVE. Takze bol zakodovani. Dal som mu cod a spustil sa. A znovu tak ako pred tim, ked vypnem radio blikne raz. Ked vyberiem panel a mam vytiahnuti kluc tak nic.
Pokud mohu tak se také optám na jednu závadu. Kolega v práci má Zafiru a v ní myslím jestli se nepletu rádio s CD pětistovku. Neustále se při zapnutí rádia objevuje na displeji SAFE a ať mačkám na co chci nejde s tím nic dělat. Poradí mi někdo kde je zakopanej pes?
Trdlo píše:Má ho zakódovaný. Musí ho dle návodu v manuálu k rádiu, nebo zde na fóru odk´dovat. Teda pokud ten kód zná.
Kód známe ale nelze absolutně nic spustit. hned při zapnutí rádia tam naskočí tento text a kód nejde zadat protože ať mačkáme co chceme tak se nic neděje.
ahoj, měli jsme stejný problém se zakódovaným rádiem, když jsme odpojili baterku a vyřešili jsme to úplně jednoduše. Zajela jsem do Servisu Opla a řekla jim co mám za problém a oni mi to během 5ti minut odkódovali. Nic mne to nestálo. Takže pokud víš kód, tak mazej do Opelu, oni ti to udělají.
Možná už to někdo blbě zadal... mělo by tam taky svítit kolik máš ještě pokusů - nějaké číslo. Pokud ne, tak po zapnutí radia mačkáš špatné tlačítko pro režim na odkodování...
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."