Rádio nelze odkódovat

Vše o zapojení repro, radia atd..
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

a ten klic ze zapalovani vytazeny mas ?
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Reklama

LAIK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAIK »

Znovu som ho vytiahol a odpojil. Po zapojeni a spusteni vypisal SAVE. Takze bol zakodovani. Dal som mu cod a spustil sa. A znovu tak ako pred tim, ked vypnem radio blikne raz. Ked vyberiem panel a mam vytiahnuti kluc tak nic.
OPEL ASTRA CARAVAN 1.7 DTI r.v.2001
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

To je zvláštní... tohle by nemělo dělat..
Moje Astrina 1,7DTi
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Pokud mohu tak se také optám na jednu závadu. Kolega v práci má Zafiru a v ní myslím jestli se nepletu rádio s CD pětistovku. Neustále se při zapnutí rádia objevuje na displeji SAFE a ať mačkám na co chci nejde s tím nic dělat. Poradí mi někdo kde je zakopanej pes?
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Má ho zakódovaný. Musí ho dle návodu v manuálu k rádiu, nebo zde na fóru odk´dovat. Teda pokud ten kód zná.
END
Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Trdlo píše:Má ho zakódovaný. Musí ho dle návodu v manuálu k rádiu, nebo zde na fóru odk´dovat. Teda pokud ten kód zná.
Kód známe ale nelze absolutně nic spustit. hned při zapnutí rádia tam naskočí tento text a kód nejde zadat protože ať mačkáme co chceme tak se nic neděje.
renatka

Příspěvek od renatka »

ahoj, měli jsme stejný problém se zakódovaným rádiem, když jsme odpojili baterku a vyřešili jsme to úplně jednoduše. Zajela jsem do Servisu Opla a řekla jim co mám za problém a oni mi to během 5ti minut odkódovali. Nic mne to nestálo. Takže pokud víš kód, tak mazej do Opelu, oni ti to udělají.
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Možná už to někdo blbě zadal... mělo by tam taky svítit kolik máš ještě pokusů - nějaké číslo. Pokud ne, tak po zapnutí radia mačkáš špatné tlačítko pro režim na odkodování...
Moje Astrina 1,7DTi
Odpovědět