Podle parametrů by měli i slušně hrát. Tak o víkendu namontuji a pak dám vědět, jak to zvučí. Doufám, že to do těch dveří dostanu

Dexon je dobrá značka a myslím,že budeš spokojenej.U repráku žádnou vyhýbku nenajdeš u basáku se nedává vůbec a u výškáče je jen kondenzátor-standartní postop jako u jiných aut.dráty by měli jít nejprv do basáku a pak do výškáče.Bacha pokud tam máš begy v sedadlech na kvalitní zatěsnění fólie pod tapecem jinak nebudou fungovat (přední dveře).charlie.iks píše:Tak jsem to nevydržel a šel jsem to zkusit namontovat. Myslel jsem, že to bude jednoduššíTapec jde docela blbě. Když se nám ho podařilo sundat, tak jsem myslel, že je vyhráno. Ale bude to chtít flexu. I když to dám do těch plastových nástavců, pořád se musí kus dveří vypárat. Doufám, že až to tam dám, tak půjde stáhnout okno. Ale vypadalo to, že snad jo. Taky tam budu muset někam přidělat vyhybku. Nevíte náhodou někdo, jak je řešená původní audiosoustava? Jestli to jde z rádia do dveří a pak do vyhybky (kterou jsem tam nikde nenašel) a až pak do basáku a výškáče a nebo to jde do basáku a z něj jen přes kondenzátor do výškáče?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |