XIII.Opel Astra sraz ( letiště Střemy, Mělník ) - 10.05.2008

Opel srazy i jiné
Odpovědět
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Roman ST1 píše:Zdeněk LBC : koukal jsem, že jsi se registroval na sraz, to znamená, že se tvoje plánu trochy změnili ve prospěch našeho srazu :D :D :D
To by bylo super.
:D :D :D Ty taky musíš hned všechno prokouknout a "vykecat" :D
Ano, je to tak, doma se za víkend udály určité změny, 9.5. máme volno, tak již 7.5. vyrazíme do kempu Kokořín, 10. na letiště na sraz a pak na konci kolony do Poděbrad kde přespíme. Tak a teď už víš úplně všechno! :D :D :D
Reklama

Gallo

Příspěvek od Gallo »

Pitman píše:heh myslim ze trochu riskujes...tak pekna slecna/pani tady na foru...se na srazu Sovicky, Galla, Defendera a jim podobnycm nezbavis....jedinej slusnej budu ja :lol:
Ty se na srazu přede mnou schovavej ty kecko!!! Jen co tě dorvu, však počkej;))))
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Zdendo tak to je paráda a včera jsem telefonoval s Jardou, tak snad si dá říct :lol: :lol:
Mobil : 602318645
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Defender píše:Zdendo tak to je paráda a včera jsem telefonoval s Jardou, tak snad si dá říct :lol: :lol:
Taky jsem psal Jardovi SZ, tak uvidíme jak se rozhodne....... :D
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: sem rád že tam zděndu uvidíme jinak podle situace po srazu pojedem s váma do kempu když už vás tam jede tolik ale přespávat nebudem nějak se pak trhnem domu přece jenom to máme kouda :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Defender píše:Zdendo tak to je paráda a včera jsem telefonoval s Jardou, tak snad si dá říct :lol: :lol:
Zdeněk Lbc píše:
Taky jsem psal Jardovi SZ, tak uvidíme jak se rozhodne....... :D
no sice obá orodujete ale já tam fakt nedorazím :cry: :cry: i když bych hrozně rád ale peníze jsem už utratil za něco jiného....v každém případě mi to mrzí hlavně když tam bude pár lidiček ze západočeskýho kraje...poznal bych hrozně rád ty co tam pojedou poprvé ale budu doufat že se Vám tam zalíbí a na podzim se tam uvidíme....v každém případě si to tam užijte....tímto všechny ještě jednou zdravím :!: po přečtení vlákna to vypadá že by jste tam potřebovali aspoň 10 dívek jako je majky.n jak si tady vypisujete na koho si má dát pozor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: se směju až nemůžu...... :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Jardo, jako by jsi to neznal. Víš sám, co tady bylo keců kolem ovečky;)) Jj, kecat by nám šlo, ale... Jen si vem mě. Vždyť by mě zavřeli za pedofilii. Majky je moc mlaďoučká. Navíc, já jsem neškodnej;)))) Já už tak, kde co sežrat, nebo vypít...
majky.n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majky.n »

No teda, jak to tu tak čtu, tak se začínám těšit víc a víc až vás poznám, budete asi vážně super týpci :lol: :twisted: :lol:
BMW 530xD E60
Pitman

Příspěvek od Pitman »

Gallo píše:Jardo, jako by jsi to neznal. Víš sám, co tady bylo keců kolem ovečky;)) Jj, kecat by nám šlo, ale... Jen si vem mě. Vždyť by mě zavřeli za pedofilii. Majky je moc mlaďoučká. Navíc, já jsem neškodnej;)))) Já už tak, kde co sežrat, nebo vypít...
Heh ja jsem taky neskodnej..taky bych jen ZRAL :lol:
a krom toho Majky ma pritele s EVO Micinkou takze jako bysme se asi tady museli vsichni slozit abysme ho trumfli :lol: :lol:
Gallo

Příspěvek od Gallo »

No jo vlastně, s tím jídlem máš pravdu. Zapoměl jsem na kuřeci křidýlka a jiné dobroty co jsi spořádal v "kempu" :lol: :lol: :lol:
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Jestli se nepletu, tak to neni letiste, ale plocha pro SLZ s delkou drahy 500m ... to budou dobrodruzny 400m sprinty :shock:
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

jo, má to přesně 500m, takže pokud s bude začínat přesně od okraje, tak to vyjde na 400m sprint + 100m brzdy :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

No to je dost tesny, se zapoctenim reakcni doby bych rekl ze nebude problem zvlast u silnejsich motoru skoncit v poli :lol: Kdyz vemu brzdnou drahu treba ze 140 takovejch 70-80m :lol:
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

tak to přeji sprintérům hodně štěstí a vysoké přední nárazníky.

raději bych to viděl na závody minibiků, tam by těch 500m mohlo stačit :D
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak »

jejda vlasten sprinty.v tom pripade jest-li dorazim tak davam auto na zacatek pro jistotu. :D
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Odpovědět