Zdravím

Co se jinam nehodí pište sem
Rossi

Zdravím

Příspěvek od Rossi »

Zdravim vsetkých majitelov a priaznivcov G-čiek. Konečne po týždnoch čakania sme sa s manželkou stali majitelmi jej vysnivaneho G-čka. Nakoľko to bude jej auto ona vyberala zovnajšok a vybavu a na mna ostal len výber motora (aj ked na výber toho vela uz nieje). Nakoľko to bolo v akcii 24-hod. OPEL tak sme sa rozhodli pre nove pretože pôvodne sme uvazovali o jazdenom Focuse alebo Astre. Za tych 6 týždnov čakania som toto forum prelietal hore dole ale aj napriek tomu som nenašiel tému ako je vhodné (ak je to vôbec este potrebné) zabehnúť nové auto, prípadne na čo by som si mal dat v záruke pozor. Zatial som nič negativne na Astrinke nepostrehol, iba na vodičových dverách treba doštelovat zamok, inak ide v pohode. Dufam ze sa mi podari pripojit par prvých foto, žial su robene len mobilom.
Ďakujem vopred za rady.

Ciao
Rossi

Obrázek Obrázek Obrázek
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William »

no je opravdu pěkná....vítej mezi náma....tak ať astra slouží....návod snad někdo napíše jelikož osobně jsem tu čest ještě neměl zajíždět nové auto tak tě neporadím
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Rossi

Příspěvek od Rossi »

Princ William píše:no je opravdu pěkná....vítej mezi náma....tak ať astra slouží....návod snad někdo napíše jelikož osobně jsem tu čest ještě neměl zajíždět nové auto tak tě neporadím

Ďakujem, no slúžiť bude dúfam dobre, vybrali sme ju aj na základe toho že majú takúto G-čkovú Astru ale 1,4 16V ku všetkej spokojnosti už 7 rokov manželkiny rodičia.
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Hezka barva,taky te vitam :) . At ti slouzi.
Je to hezke ze se Astra G-ted uz classic vyrabi doted :)
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Troodon

vitaj

Příspěvek od Troodon »

tak ta vitam tiez, dalsi krajan z Nitry :) nech sluzi auticko k plnej spokojnosti...
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Rossi

Re: vitaj

Příspěvek od Rossi »

Troodon píše:tak ta vitam tiez, dalsi krajan z Nitry :) nech sluzi auticko k plnej spokojnosti...
Caffff Troodon, ja sice nie som priamo z NR a dokonca uz ani nebyvam v okrese NR ale stale je premna NR Nummero 1° :wink: !
Inak mam na teba otazku ci náhodou nemáš nejakú skúsenosť MaH OPEL v NR. Kúpil som tam túto Astru ale neviem či ju tam mám aj servisovať, nakolko som zatial moc dobrého na nich nepočul.

Vdaka.
Troodon

Re: vitaj

Příspěvek od Troodon »

Rossi píše:
Troodon píše:tak ta vitam tiez, dalsi krajan z Nitry :) nech sluzi auticko k plnej spokojnosti...
Caffff Troodon, ja sice nie som priamo z NR a dokonca uz ani nebyvam v okrese NR ale stale je premna NR Nummero 1° :wink: !
Inak mam na teba otazku ci náhodou nemáš nejakú skúsenosť MaH OPEL v NR. Kúpil som tam túto Astru ale neviem či ju tam mám aj servisovať, nakolko som zatial moc dobrého na nich nepočul.

Vdaka.
no je to take ako pises, ja som tiez nic dobre na nich nepocul,casto nemaju prehlad,obcas pri servise nieco zabudnu spravit a podobne kixy kt im nepridavaju plusove body, ja tam chodim len na prehliadky jarne a pod.- mavaju obcas taku akciu. Inak sa im vyhybam pokial viem tak si spravim sam alebo idem niekam inam az aj koli cene.
inak ak sa mi nieco pokazi tak chodim do jedneho servisu kde je majitel sikovny panko a ceny nema predrazene..celkom ma prehlad..

u teba asi koli zaruke vsak nemozes chodit len tak hocikde, zalezi ci chces aj servisnu knizku plnit tak potom by si musel do Opla..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Nazdar...tak ako pozerám dalsí človek z Nitry tu je..aj ked teda nie priamo...:) No tak ja mám s nimi len zlé skusenosti, objednal som si tam pár vecí, slubili ze mi zavolajú, a zavolali mi velké prd.....A potom sa čudujú ze prečo maju tak dobre meno...tak nech ti Astrula čo najdlhsie sluzi...:) Prajem vela km bez nehody.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Rossi

Příspěvek od Rossi »

langdon2 píše:Nazdar...tak ako pozerám dalsí človek z Nitry tu je..aj ked teda nie priamo...:) No tak ja mám s nimi len zlé skusenosti, objednal som si tam pár vecí, slubili ze mi zavolajú, a zavolali mi velké prd.....A potom sa čudujú ze prečo maju tak dobre meno...tak nech ti Astrula čo najdlhsie sluzi...:) Prajem vela km bez nehody.....
Cafff a ďakujem, no takže uz si dalsí v zozname co mi ich "vrelo" neodporúča takže sa budem musieť popozerat po nejakom inom servise, snad Trnava či Bystrica. Dokonca mi povedali v Nitre v MaH že v pripade že si dam namontovať ine mech. zabezpečenie ake mi ponukaju oni tak mi padá záruka na cele auto!!! Chcel som ZEDER ktorý zamyká volantovú tyč, tak neviem čo sým ma motor, prevodovka, brzdy....
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Jáj, no to ti neporadím , ale tiez rozmýslam o tom Zederi....ale ty ked máš este teda záruku, tak to je vlastne zásah do vozidla...tak to by som radsej teda nechal tak...ja mám zatial iba tajný vypínač.....ktorý v podstate ani nepouzívam...:D
palix

Příspěvek od palix »

Zdravím... Znova jeden človek, ktorý kúpil podľa mňa super auto za vynikajúcu cenu ;) a nedal sa zlákať Fábiami, Tháliami... ;)
Pokiaľ chceš niečo ohľadne Astry užívateľ R@sag tu má stránku (Astru kúpil ako novú):
http://astra-rasag.ic.cz/9664/index.html
a ešte tu na fóre
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... hlight=sag
Tam toho popísal dosť ;). Má síce motor 1,4 XEP, ako ja, ale určite pomôže. Ja som s mojou Astrou spokojný. Super jazdné vlastnosti, príjemné ovládanie, veľa priestoru, nikde mi nič nezavadzá... Navyše aj po 10-tich rokoch vyzerá perfektne :). Momentálne by som ju nedal z rúk ;). A sadla mi do ruky hneď pri predvádzacej jazde ;)...
Prajem nech Astrička slúži bez porúch a dlho...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
palix

Příspěvek od palix »

Značkové servisy zo skúseností nie sú dobré. Mne skončí záruka a asi sa im vyhnem. Už mám aj dobrého mechanika v KE ;)... Ale počas záruky musím...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Rossi

Příspěvek od Rossi »

To Langdon2: No ja tam rozhodne nejake zabezpecovacie zariadenie dam, nakolko manželkynu 206-ku nam ukradli z pred domu :evil: !!!
A to byvam na velmi kludnom vidieku. Takže radsej ten vypinač len poctivo použivaj :wink: :!:

To Palix: Cafff a vďaka, no G-čková Astra je momentálne z pohladu pomeru cena/uzitková hodnota/výkon na nasom trhu ta najlepsia volba. Je to sice technologicky 10-ročný model ale na našich cestách sa myslím vôbec nestratí!
Ja som sice velmi túžil a aj túžim po (sorry) jazdenom Focuse ale nakoniec sa tej ponuke v OPLI nedalo odolat. Predsa ako sa hovory nové je nové!
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Rossi, dik za odporučanie....Sice moja stvrt neni nejako nekludná...iba ked hrá u nás v Nitre Trnava futbal, iba vtedy su vsetky auta z ulice preč....:D bo vsetkých Hooligans vedu policajti po mojej ulici...
Hmm, a to je blbé ze ti ukradli také pekné auto...to sa strasne zasa páči mojej priatelke...ale pokúsam sa ju ukecat na Astru G 3dv...
Rossi

Příspěvek od Rossi »

langdon2 píše:Rossi, dik za odporučanie....Sice moja stvrt neni nejako nekludná...iba ked hrá u nás v Nitre Trnava futbal, iba vtedy su vsetky auta z ulice preč....:D bo vsetkých Hooligans vedu policajti po mojej ulici...
Hmm, a to je blbé ze ti ukradli také pekné auto...to sa strasne zasa páči mojej priatelke...ale pokúsam sa ju ukecat na Astru G 3dv...
No tak ju radšej ukecaj na tú Astrinu, pretože naša 206-ka sa nám vôbec nevidarila. Bola kúpená ako nová, a asi po roku ju žena zaparkovala hore nad ORBISOM kde ju vykradli a dodrbali celu elektriku potom mesiac stala v servise, kde ju aj tak nahovno opravili (majstri servisaci v Nitrianskom Peugeote zle zapojili kostru!!!!), takze potom zase servis, pred rokom žena sundala asi v 80-ke srnu (rozbity predok a ciastocne bok), zase 2-3 tyzdne v servise no zakoncilo sa to tym ze ju ukradli. Auto bolo v liesingu.... :evil: :evil: :evil: takže ja už Peugeota radšej nie.
Odpovědět