XIII.Opel Astra sraz ( letiště Střemy, Mělník ) - 10.05.2008
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No pronajem letiste taky neco stoji, koukam dalsi skudlil, dnes je kilo pakatel proti jinym srazum kde chtej treba 4kila a jeste pak cekas 3hodiny ve fronte pred odjezdem...AstraDTI píše:Hmm, vjezd za 100 ikdyz se clovek nechce zucastnit soutezi a navic si nechat pocmarat celni sklo ... hmm
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jim rekni at ti tam nic nepisou ne? chjo mi prijde ze ti je 60 dle toho jaky mas hlaskyAstraDTI píše:Tak skudlil nejsem, ale v Milovicich jsem uz byl na dost hromadnejch srazech i se sprintama a jedinkrat co jsem platil byl sraz Oplu ... a jeste mi pocmarali celni sklo ... coz je taky rarita, kterou jsem jindy nezazil.

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ja tam ten napis mel prave jeste dyl a stval me ... ale zas jsem byl linej zajet na benzinku si umejt sklo
To kilo je samozrejme malo, ale jak pisu jindy jsem tam nic neplatil ... netusim jestli si na tom nekdo namasti kapsu nebo prodela a je mi to v podstate fuk ... jen jsem mel spatnej dojem z organizace.
Jinak setkat se z kamaradama z fora tenhle blbej dojem vic nez vynahradilo

To kilo je samozrejme malo, ale jak pisu jindy jsem tam nic neplatil ... netusim jestli si na tom nekdo namasti kapsu nebo prodela a je mi to v podstate fuk ... jen jsem mel spatnej dojem z organizace.

Kurna ted sis to u me vyzehlil....AstraDTI píše:No ja tam ten napis mel prave jeste dyl a stval me ... ale zas jsem byl linej zajet na benzinku si umejt sklo![]()

jinak nac jezdit na benzinku....staci vzit doma kybl

ale jako nevim proc to smazavat...ja s tim jezdil este 14 dni a "machroval" jsem

Ja byl v Milo pred 2-ma lety, to slejvak nebyl
Jde mi jen o to, ze pokud si tam chci jen zaparkovat auto a pokecat, tak to je jako by byl sraz nekde na placenym parkovisti
Kdybych chtel sprintovat, tak beze vseho - zmerej mi jizdy, pripravej to atd ... Ale takhle bych to kilco radeji s ostatnima propil nebo projedl v restauraci, pripadne projel cestou na dalsi sraz
No a kdyz me u vjezdu jeste vytocej fixou na sklo, tak se nedivte mejm dojmum

Jde mi jen o to, ze pokud si tam chci jen zaparkovat auto a pokecat, tak to je jako by byl sraz nekde na placenym parkovisti

No a kdyz me u vjezdu jeste vytocej fixou na sklo, tak se nedivte mejm dojmum