Priznam se, ze me ta myslenka zaujala...

Nu,nahodte sve nazory- jake jsou dalsi vyhody / nevyhody?
to víš ty máš astru ve sportu, tam bych doporučil jen sliky...Melodi píše:Nechápu jak muže někdo napsat takovou blbost ohledně používaní zimních gum v létě (na takové blbosti jsou takzvané celoroční dezény), proč asi výrobci rozlišují zimní a letní směsi - za chvilku někdo napiše proč kupovat zimní když není žádná zima. A chtěl bych vidět tu zimní gumu jak se chová v letě a jak vypadá po létě. A to že to šileně zvedne spotřebu, jak se ta guma bude lepit k asvaltu... No prostě zase někdo seděl dlouho na slunku
philips412 píše:Ahoj,tak me ted po precteni jakesi diskuze na netu prislo, ze by asi nemuselo byt uplne od veci jezdit celorocne POUZE NA ZIMNICH gumach,chlapik tam psal,ze to tak dela,stejne ma ta zimni guma zivotnost 4 roky,tak proste celorocne sjizdi zimni,pac nenajede prilis km,nemusi tudiz jezdit prezouvat, cimz taky neco usetri...
Priznam se, ze me ta myslenka zaujala...Asi proto, ze jsem sporivy typ a najezdim cca 15tis. rocne a to prevazne po meste, zadnej zavodnik taky nejsem,proste beznej konzument jedny krasny nemecky krabicky
Nu,nahodte sve nazory- jake jsou dalsi vyhody / nevyhody?
souhlasím naprosto taky nechápu lidi co šetří na věcech do auta zvlášť co se týká bezpečné jízdy.....jak si psal na hřbitově jim ty peníze co ušetří pak budou houby platný navíc by tě to možná ve finále vyšlo finančně stejně když sjezdíš dřív ty zimáky a budeš muset koupit další takhle jen přezuješ a za tu dobu nž sjedeš letní/zimní tak jen ty zimní budeš kupovat dvakrát to je můj názor na věcMelodi píše:Já jen nedokážu pochopit lidi vymýšlejí za blbosti.... gumy zase taká pálka nejsou když se ta cena rozpočítá na jejich životnost. Používám na autě celkem kvalitní gumy a ten rozdíl mezi zimními a letními je celkem fest znát. Ale to raději lidi budou vymýšlet samé blbost v zimě jezdit na letních když stojí tak vykouří tunu cigaret (za které je nebolí dát ty peníze) a pak když kvůli kolům a špatného technického stavu svého auta způsobí nehodu... tak se pak diví - a ty peníze co na duležitých věcech ušetřili jim na hřbitově budou platné
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |