úprava předních světel
úprava předních světel
nedaří se mi dát nové fota
Naposledy upravil(a) Paul dne 26 črc 2008, 13:38, celkem upraveno 12 x.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
světla
Prosím Tě jak jsi sundal ty přední plasty neboli skla světlometů? L
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
Re: světla
nepatrně nahřát horkovzdušnou pistolí spoje a hlavně dát pozor na ty packy. Ale jde to krásně odlepit i bez nahřátí ale jde to tíž. Potom když je to dole tak při zpětném lepení je potřeba kanálky vyčistit a to dělám horkovzdušnou pistolí. To jde krásně. Jen to nahřeju a šroubovákem nebo nějakým dlátkem přibližně stejně silným jako je kanálek to vyčistím. Musí si s tím člověk vyhrát ale jde to.Lysek Vladimír píše:Prosím Tě jak jsi sundal ty přední plasty neboli skla světlometů? L
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: světla
Samozřejmě že používám silikon. Hlavně aby byl černý a jinak výběr je poměrně velký.Lysek Vladimír píše:A čím to pak lepíš zpět? Používáš nějaký silikón? L
- Princ William
ja to lepil silikonem cernym (myslim ze je to jako nejake lepidlo na plasty). v obi to stalo cca 200,- pokud by te to zajimalo musel bych se kouknout primo na tubu co to je za xindl....lepi to primo uzasne ale zase se to pak spatne sundava z rukou

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To Paul: Mně to teď brzy čeká... Jak jsi sundával tu pásku? Asi velmi opatrně, co? Nesloupnul jsi tu stříbrnou vrstvu???? Není to moc vidět z fotek, ale asi to přesahovalo papír jen trošku a ta troška byla nalepena na tom stříbrném... Je to tak? Nebo jak?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že už jsi si s tím pohrál tak pak až to budeš mít na autě doufám že se pochlubíš jsem na to zvědavý 

moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
jedna parabola byla naprosto bez problému a druhá se na pár místech odloupla ale mám k dispozici speciální lepící pásku která je velice podobná alobalu takže jsem to jen vyspravil a je to v poho. Pokud to bude dělat problémy tak mám ještě jedny světla tak tu jednu parabolu udělám znovu ale myslím že to problém dělat nebude.