Tanecni parket jo? heh tak vzhledem k poctu zen nevim s kym si teda zatrsam.....treba s CobainemDefender píše:No Jardo podle toho jak doufám že to bude vypadat, tak žít by to mohlo začít kolem osmý (do kempu přikvačíme někdy mezi 6:00-6:15 a až se všichni napapají a nabumbají bude volná zábava a taneční parket), takže s odjezdem bych to viděl tak něco kolem půlnoci, ale nikde není psaný, že se nemůžeme bavit i dýl.
Nicméně předběžný odhad s personálem je tak mezi půlnocí a jednou ráno.
Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Princ: No jasné, Enzo je pro mé !
Jinak lidi, myslim že to bude parádní akcička, takže přemýšlet o tom kdy to ukončíme je blbost. Rezervujte si i nedělní dopoledne. Bude se hodit na spravení
Jinak lidi, myslim že to bude parádní akcička, takže přemýšlet o tom kdy to ukončíme je blbost. Rezervujte si i nedělní dopoledne. Bude se hodit na spravení
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Princ William
jo jasny no uvidime jak budu cilej....preci jen budu asi rano stavat okolo pul patyDefender píše:No Jardo podle toho jak doufám že to bude vypadat, tak žít by to mohlo začít kolem osmý (do kempu přikvačíme někdy mezi 6:00-6:15 a až se všichni napapají a nabumbají bude volná zábava a taneční parket), takže s odjezdem bych to viděl tak něco kolem půlnoci, ale nikde není psaný, že se nemůžeme bavit i dýl.
Nicméně předběžný odhad s personálem je tak mezi půlnocí a jednou ráno.
No a i proto tady tak vehementně avizuju to přespání, není to podle mně nic předraženýho a odjíždět, pokud bude zábava v plnym proudu, tak to by se mi taky nechtělo, ale jak říkám, když si zábavu uděláme, budeme ji mít![]()
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak to teda Pity OUVEJ
Gallo jen se neboj i na tebe určitě dojde
, toho hada v noci u ohně v Pávově jsme taky nechtěli dělat a jak to dopado 
Jardo tak to holt budeš asi muset abstinovat a to by byla škoda nemyslíš
, ale jasně pokud potřebuješ, tak se nedá nic dělat. 
Gallo jen se neboj i na tebe určitě dojde
Jardo tak to holt budeš asi muset abstinovat a to by byla škoda nemyslíš
Naposledy upravil(a) Defender dne 07 dub 2008, 11:47, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- Princ William
vo** to jsou ty tahouni co budou zase chlastat jako velbloud....se neboj ja jsem taky pro kazdou spatnost.....Frydex píše:Princ: No jasné, Enzo je pro mé !![]()
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
- Princ William
To mi teď připomělo, nemohli by klucí moravský přivezt pro ty pražáky zmlsaný (samozřejmě i pro ostatní) po stopéčce slivovice
Já to teda nemusím, ale třeba Iveta jí může, no holt holka od vás no, co už s tím nadělám. 
Ale teď vážně, pánové kdo z vás má kameru a byl by ochoten celý sraz tak nějak zdokumentovat ? Myslím, že by to mohl být zdroj i z více kamer a posléze by se z toho mohlo střihnout jedno památeční video
Bohužel takovou technikou nevládnu a ani k ní nemám přstup
Díky 
Ale teď vážně, pánové kdo z vás má kameru a byl by ochoten celý sraz tak nějak zdokumentovat ? Myslím, že by to mohl být zdroj i z více kamer a posléze by se z toho mohlo střihnout jedno památeční video
Bohužel takovou technikou nevládnu a ani k ní nemám přstup
Mobil : 602318645