Majklus píše:On prijel domu zastavil a nez stacil vylezt ven! a chcipnout motor tak ho hned zkontrolovaly,jak rikam nevidim az zas tak do hloubky tohoto pripadu ale rikam jen to co vim
Tak to je malinko jiná situace - já to pochopil, že nestíhal otevřít dveře baráku... Ale jestli ho živí volant, a dělá takový píč...y, tak za tím volantem fakt nemá co dělat... Taky mám pár takových kamarádů... a nedali si říct, dokud na to nedojeli...
Samothe píše: dneska jsem projížděl káru a buch ho radar.... pokuta 2500
promiň, neudržel jsem smích. Ale naštve to... Já jel dneska taky 120 ve mestě. Zaspal jsem do práce, byl jsem tam podle stopek na displeji za 00:03:08 Ale byly 4 hodiny ráno, tak ještě policati spali...uf. 2500 bych asi nerozchodil...
... no, jestli by Tě změřili, tak bys to rozchodil... tomu věř! A rozcházel bys to sakra dlouho - nebo bys jezdil na kole - případně MHD...
MHD??? Já jsem řidič MHD!!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Radoš 92 píše:
promiň, neudržel jsem smích. Ale naštve to... Já jel dneska taky 120 ve mestě. Zaspal jsem do práce, byl jsem tam podle stopek na displeji za 00:03:08 Ale byly 4 hodiny ráno, tak ještě policati spali...uf. 2500 bych asi nerozchodil...
... no, jestli by Tě změřili, tak bys to rozchodil... tomu věř! A rozcházel bys to sakra dlouho - nebo bys jezdil na kole - případně MHD...
MHD??? Já jsem řidič MHD!!!!
No - tak to bys pak měl výhodu - pokud by Ti ponechali zaměstnanecké výhody i po tu dobu, co bys byl bez ŘP...
milosh píše:Chybi mi tam jeste volba NEVIM KOLIK MAM BODU, dost lidi si mysli ze sou v klidku ale taky nejakej ten bodik uz maji
Přesně moje situace. Také nevím, kolik mám, myslím si, že nula, ale nejsem moc v klídku (jak jsem již psal rychlost v rámci tolerance moc nedodržuji).
Spíš mě překvapuje, že se ještě nikdo neozval, abych se někam dostavil za účelem vysvětlení
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE