Zadrnčení od přední nápravy
Zadrnčení od přední nápravy
Zdar pánové
Help !!!
Začalo se cosi ozývat při každém rozjezdu od přední nápravy Nevím jestli to může být něco od ABS jako kdyby" něco" pozdě odskočilo od brzd.kotoučů .
Za jízdy a pak při dalším brzdění je to dobrý .
Nebo nemůže to být ruční brzda tedy jestli je na předku ?
Co si pamatuju tak to dělá asi od tý doby co jsem pořádně prošlápnul brzdu když bylo potřeba rychle zastavit a zaučinkovalo právě ABS.
Dík za každý nápad
Help !!!
Začalo se cosi ozývat při každém rozjezdu od přední nápravy Nevím jestli to může být něco od ABS jako kdyby" něco" pozdě odskočilo od brzd.kotoučů .
Za jízdy a pak při dalším brzdění je to dobrý .
Nebo nemůže to být ruční brzda tedy jestli je na předku ?
Co si pamatuju tak to dělá asi od tý doby co jsem pořádně prošlápnul brzdu když bylo potřeba rychle zastavit a zaučinkovalo právě ABS.
Dík za každý nápad
Caravan 1,6 16 V Elegance 1998
- Reklama
chce to servis, těžko ti někdo poradí když to nevidí a i kdyby ti těkdo poradil tak s tim musis stejne do servisu.
Na feldě nám furt brdily přední kotouče, po jízdě hroznej smrad tak se to rozebralo a smontovalo a dalo to pokoj, pak to zase začlo a bylo to uhnilejma tlumičema, výměna a byl klid.
Na feldě nám furt brdily přední kotouče, po jízdě hroznej smrad tak se to rozebralo a smontovalo a dalo to pokoj, pak to zase začlo a bylo to uhnilejma tlumičema, výměna a byl klid.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Pri prvom rozjazde po naštartovaní sa realizuje test ABS. To je ten zvuk, ktorý je počuť a pripomína sťahujúcu sa pružinu. Ozve sa však iba po prvom rozjazde po naštartovaní. Tento zvuk je úplne normálny. Na mojej starej Astre F bolo tento zvuk počuť oveľa viacej. Ak sa jedná len o tento zvuk, tak je to úplne normálne. Prajem veľa šťastných km.
Astra II
Pri prvom rozjazde po naštartovaní sa realizuje test ABS. To je ten zvuk, ktorý je počuť a pripomína sťahujúcu sa pružinu. Ozve sa však iba po prvom rozjazde po naštartovaní. Tento zvuk je úplne normálny. Na mojej starej Astre F bolo tento zvuk počuť oveľa viacej. Ak sa jedná len o tento zvuk, tak je to úplne normálne. Prajem veľa šťastných km.
Astra II
mel jsem ted podobny problem taky se ozyvali ze zacatku jen takove skripani od predni napravy kdyz jsem se rozjizdel nebo brzdil, ale asi po mesici se to zhorsilo a skripalo to skoro neustale, tak jsem to dal mechanikovi a rikal ze jsou v haji silentbloky na napravnici...takze je treba vymenit ty gumy.zatim nez je sezenu tak to necim podlozil a prestalo to uplne delat.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar