Tak se priznejte, jak mate stary "novy" gumy? Me vcera prisly "novy" ale byly vyrobeny v roce 06 tak by me zajimalo zda to je na reklamaci nebo se s tim musim smirit, sou to Pirelli P7 takze zadny slupky za litr
AstraDTI píše:U letnich bych to zas az tak neresil ... u zimaku by me to ale asi nastvalo
No asi jo, byl jsem pred 14 dny na Polygonu v Moste a tam nam rikali dost info o penu vseobecne atd... takze good, koupit zimaky v polovine jejich zivotnosti by nebylo moc prijemny Letni mi 4 roky vydrzej a pudou..
milosh píše:Tak se priznejte, jak mate stary "novy" gumy? Me vcera prisly "novy" ale byly vyrobeny v roce 06 tak by me zajimalo zda to je na reklamaci nebo se s tim musim smirit, sou to Pirelli P7 takze zadny slupky za litr
Když jsem v září objednával zimáky tak jsem koukal že byly vyrobené 26 týden tj. červen... takže pohoda... objednáno přes web. Záleží asi na štěstí....
Tak jsem projel web poradne a zjistil ze DOT je u nekterych typu pneu jen z jedne strany, resp. z obou ale ten rok vyroby jen na jedny, takze 3507 uz zni lip
Ono je dobré když se na netu objednávají pneu do objednávky přidat poznámku že chci pneu vyrobené letos a všechny 4 se stejným datem výroby tj. se stejným DOT. Pak ten shop vidí že to neobjednává nějaký neználek a nedovolí si poslat nějaké staré pneu.
milosh píše:Tak se priznejte, jak mate stary "novy" gumy? Me vcera prisly "novy" ale byly vyrobeny v roce 06 tak by me zajimalo zda to je na reklamaci nebo se s tim musim smirit, sou to Pirelli P7 takze zadny slupky za litr