zablokované zadní páté dveře

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
renatka

zablokované zadní páté dveře

Příspěvek od renatka »

ahoj, jsem tu nová, mám Opel Astra Caravan combi a zasekl se mi zámek pátých dveří a nejde mi otevřít kufr.zámek jde zmáčknout ale dveře otevřít nejdou. Potřebuji rychle pomoct, jelikož mám malé dítě a kočárek musím dávat bud na zadní sedadla a nebo do kufru přes sklopené zadní sedačky.Poradtě mi, jak mám demontovat tapecírung, když jsou páté dveře zavřené.Nebo nejlépe, jak to opravit. Předem moc děkuji. :cry:
Reklama

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

Na podzim sem měl podobný problém ale u HB nešlo s tím nic, zkoušel sem asi 2 hodiny a nakonec už sem z toho byl tak hotovej že sem do toho kufru vlezl a dveře sprostě vykopl vím hrozná prasárna ale nic sem kupodivu nezničil, pak sem sundal tapec a byla vyskočená západka na cetrál stačilo rukou nasadit zpět a bylo vše v pořádku
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
renatka

Příspěvek od renatka »

ahoj děkuju za tip, manžel do toho zkoušek mlátit rukou zevnitř a nepomohlo to. Tak mu tedy vyřídím tvoji radu. Doufám, že to pomůže.
medva1

Příspěvek od medva1 »

renatka píše:ahoj děkuju za tip, manžel do toho zkoušek mlátit rukou zevnitř a nepomohlo to. Tak mu tedy vyřídím tvoji radu. Doufám, že to pomůže.
No to je takový oříšek :-))) jak si to vybavuju tak ten tapec určitě při zavřených dveřích sundat nejde.... tak asi opravdu jedině nějak šetrně vyrazit a pak opravit :-(((
PS: to že jde zmačknout zámek neznamená že není zamčený... zkus tam dát klíč a odemknout to pomocí něho central to občas nedotahne.... :shock: :? :shock:
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
renatka

Příspěvek od renatka »

ahoj, zkusím, ale když tam klíček strčím, tak s ním nejde otočit.Zlobilo to už asi před týdnem, ale to tak, že ten zámek nešel ani zmáčknout, tak jsem několikrát zamkla a odemkla a pak to šlo, ale pak se to zaseklo a nejde to, ale zase jde zámek zmáčknout.Kdyžtak to vyřízneme a koupí se nový tapec.Dík
COBEIN

Příspěvek od COBEIN »

Renátko,odkud jsi? Třeba by ti někdo uměl pomoct z blízkého okolí. Pokud ale ten tapec rozbijete tak ho Roman má. tel.777624334
ASTRA LA VISTA
renatka

Příspěvek od renatka »

ahoj, jsem z Prahy. Uvidim, jak to manžel vyřeší, bude se na to koukat o víkendu, jinak je v práci. Ještě jsme mysleli, že by jsme do horní části tapecu, tzn, pod okénko, zkusili strčit např. šroubovák a zkusit to odchlípnout, tam jsou jen plastíky vevnitř a zkusit ten zámek opravit a pak by se tapec rozšrouboval a znovu správně nandal. A za kolik by ho prodal a odkud je?
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Renatko domluv se s klukama (já zámkům vůbec nerozumím), jestli by se ti na to nemrkli třeba v Letňanech na srazu, teda pokud to není pozdě a když tak (pokud ho rozbijete) by ti ten zadní tapec mohl někdo na sraz přivézt, teda pokud se někdo najde, kdo ho může za slušnou sehnat :wink:
Mobil : 602318645
renatka

Příspěvek od renatka »

všem moc děkuju, zkusíme všechny Vaše rady, až snad možná na to vykopnutí, to se bojíme, že by jsme mohli vyrvat zámek.Já to dnes zkusím s tim klíčkem a manžel zbytek o víkendu a pokud nic nepomůže tak to vyrveme.
svantner3

Příspěvek od svantner3 »

navrtat , střelit , zabudovat :!: :!: :!: :!: :D
LPG INTERFACE
dimi

Příspěvek od dimi »

Měl jsem ten samý problém. Pořádně jsem dveře přimáčkl a žena blbla s klíčkem a centrálem až se to povedlo. Nakonec jsem to otevřel, sundal tapec a nic tomu nebylo. Mají tam dost blbou vazelínu a ta mi zatuhla. Vše jsem otřel, osušil a namazal kvalitní vazelínou a už to zase rok maká v pohodě.
renatka

Příspěvek od renatka »

všem děkuju za tipy a rady, včera to manžel opravil. A to tak, že v horní části tapecu jsou zevnitř jen plastíky, takže to šlo odchlípnout, pak opravil zámek, s tim nevim co bylo a otevřel kufr a povolil šroubky na tapecu a nandal ho tam tak jak má být.
Odpovědět