02 Extraliga Playoff 2008
- Reklama
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
NebyloMajla píše:Co?? To jsem jako jediný tipoval pro Slávii?? Nebylo by to prima vyhrát titul jak v hokeji tak ve fotbale

moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Si piš, že nebyloMajla píše:Co?? To jsem jako jediný tipoval pro Slávii?? Nebylo by to prima vyhrát titul jak v hokeji tak ve fotbale

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
V tom fotbale možná... ale v hokeji?... ani kdybyste si teď navlíkli do sešívanýho Ovečkina s Malkinem!!!Majla píše:Co?? To jsem jako jediný tipoval pro Slávii?? Nebylo by to prima vyhrát titul jak v hokeji tak ve fotbale

P.S.: taky jsem jediný, kdo věří - Becherovce...

Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
No, vzpomeň si - tuším předloni - Liberec - suverénní vítěz základní části - v prvním kole play off s Budějkama - který jen tak mimochodem postoupily pět minut po dvanácté - snad nikdo nepochyboval o postupu Liberce - a jak to dopadlo?... Takže v hokeji fakt NIKDY nevíš dne ani hodiny...Salám píše:Noo to že včera hezky zabojovali to všichni viděli, taky to není nějaká Sparta (nebo tak nějak podobně se ten tým jmenoval) aby prohráli 4:0 na zápasy že..Ivanhoe67 píše:No, vidím to jasně - finále bude LIBEREC - VARY - po tahanicích o gól v Budějicích včera kluci jednoznačně ukázali, kdo je na ledě pánem...A i když uznávám, že pivo je v Budějkách lepší, tak hokej je lepší ve Varech... a dnešní večer o tom přesvědčí i ty, kteří to nepochopili včera večer!!! Už se těším!!! Jen škoda, že nemám lístky abych to viděl LIVE
![]()
ale dnes jsem právě zvědavý jak to dopadne..Budějky celou sezonu hráli spolu s Libercem nejlepší hokej, tak by měly být ve finále..ovšem play off je play off a může to dopadnout všelijak
Joo a s tím pivem souhlasím - Budvar je Budvar MŇAM
A když teď pozoruju ty dvě série - Liberec v Praze - 2 prohry - jen tak tak - Slávisti měli prdele stažené do poslední vteřinky... a v Liberci?... Jednoznačná záležitost... a druhá série? 2 krát se Budějice do poslední vteřinky třásly o výsledek - a ve Varech - zatím jednoznačné... Takže - chvilku vydržet a pak jen vesele popíjet Budvárek a smát se, jak nám tady na západě chutná a na jihu hořkne...

- Zdeněk Lbc
No ale ta Karlovarská Becherovka taky není k zahození!Ivanhoe67 píše:No, vidím to jasně - finále bude LIBEREC - VARY - po tahanicích o gól v Budějicích včera kluci jednoznačně ukázali, kdo je na ledě pánem...A i když uznávám, že pivo je v Budějkách lepší, tak hokej je lepší ve Varech... a dnešní večer o tom přesvědčí i ty, kteří to nepochopili včera večer!!! Už se těším!!! Jen škoda, že nemám lístky abych to viděl LIVE

Tak tóhle mě fakt rozesmálo !!!Majla píše:.........mě když chce mladá naštvat, tak huláká po baráku "BANÍK PIČO"

Když se to bere s humorem, tak je to v poho a vo tom to jééé

Ve fotbale Slávce přeju porazit tu ACS, bo my jsme už asi mimo hru, tak s tím nemám problém

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Nic proti... ale - ruku na srdce - aby na to v Liberci nepanoval po finále jiný názor!...Zdeněk Lbc píše:No ale ta Karlovarská Becherovka taky není k zahození!Ivanhoe67 píše:No, vidím to jasně - finále bude LIBEREC - VARY - po tahanicích o gól v Budějicích včera kluci jednoznačně ukázali, kdo je na ledě pánem...A i když uznávám, že pivo je v Budějkách lepší, tak hokej je lepší ve Varech... a dnešní večer o tom přesvědčí i ty, kteří to nepochopili včera večer!!! Už se těším!!! Jen škoda, že nemám lístky abych to viděl LIVE
![]()
![]()