Prestriekanie stredového panela

Úpravy od motoru až po plasty

Máte upravený stredný panel?

Áno
19
26%
Nie, mam origo
53
74%

Celkem hlasů: 72

shadow

Příspěvek od shadow »

GraveDigger píše:
milosh píše:
GraveDigger píše:Nejaké foto stredového panela. Obrázek
Hochu, tak toto je presna ukazka JAK SE TO NEMA DELAT. je to sileny a divim se ti ze mas jeste odvahu to sem dat.
Tak to hej najmudrejší sú Tý,čo majú obyčajnú Astru-sériovku.Len to je naj,naj,naj.Ty už teda :D vieš ako sa to má robiť. :lol:
Nečerti se. Tobě se to líbí, mě zase vůbec. Je to ale Tvoje auto tak si s ním dělej co uznáš za vhodný. Kdyby byly všechny auta stejný byla by to nuda. :wink:
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
Reklama

COBEIN

Příspěvek od COBEIN »

Já jsem si taky stříkal panel a tu tenkou vrstvu "GUMY" (je to barva)jsem odstranil úplně snadno. Vzal jsem hadr a napustil jsem jej acetonem. Potom jsem hadr přiložil na panel a chvilku nechal působit,ta barva(GUMA) se potom sloupe téměř sama. Šlo to i z problémových míst.
ASTRA LA VISTA
arnie

Stredovy panel

Příspěvek od arnie »

Já se taky pustil do úpravy středového panelu. :oops: Obrázek Obrázek
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Arnie, tak to je libovka, o 300% lepsi nez ten tuzing nahore :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Saša

Příspěvek od Saša »

Zvláštní výběr barvy ale jinak paráda. :wink:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
arnie

stredovy panel

Příspěvek od arnie »

Jak to myslis libovka? Ze dobry? nebo Hnus? :lol: :(
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Jako dobry ne bobe :D predpokladam ze mas stejnou i barvu auta 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
arnie

panel

Příspěvek od arnie »

Diky. Ja to nejprve zkousel nastrikat na stribrno, ale barva byla asi nekvalitni, nevydrzelo to, tak jsem to strikl do barvy auta. Ted uz drzi a je to o.k Jinak sileny problem byl to odmastit.
rodel99

Příspěvek od rodel99 »

hosi moze mi niekto v skratke napisat srucny postup co teda bude potreba? ako to a cim odmastit? najprv vybrusit? davat nejaky zakladny nastrek? mozem pouzit aj farbu co som si dal namiesat povodne na karoseriu? treba to potom aj nalakovat? dakujem za rady moc, viem ze je to tu sice uz preberane moc krat, ale rad by som v tom mal jasno a presne na jednom mieste,, dakujemmm
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

rodel99 píše:hosi moze mi niekto v skratke napisat srucny postup co teda bude potreba? ako to a cim odmastit? najprv vybrusit? davat nejaky zakladny nastrek? mozem pouzit aj farbu co som si dal namiesat povodne na karoseriu? treba to potom aj nalakovat? dakujem za rady moc, viem ze je to tu sice uz preberane moc krat, ale rad by som v tom mal jasno a presne na jednom mieste,, dakujemmm
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2760
Saša

Příspěvek od Saša »

Pro dobrý výsledek dodržte Cobeinovu radu,pokud tam ta vrstva gumy zůstane tak se to hůř stříká-vysrážejí se mastné tečky-po delší době působenim sluníčka malé bublinky-bez toho povlaku gumy žádná zrada nečeká,vlastní zkušenost-stříkal jsem jich 5ks. :wink:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
arnie

panel

Příspěvek od arnie »

Hlavne co nejlepe odmastit. Nejlepsi je líh!!!!!
Odpovědět