Pozor na phishing!!!
- Reklama
To si měl za den? Nebo za tu dobu, co si tam nebyl? Já se ani neopovažuji vlézt na e-mail, na kterém jsem nebyl už přes měsícLeo píše:tak ted sem koukal na jeden starší mejl a je tam 22x od čs![]()
, naštěstí na ofiko mejlu nic neni

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
za celou dobu tak cca 10dní, mám 4 mejlyAstraMan píše:To si měl za den? Nebo za tu dobu, co si tam nebyl? Já se ani neopovažuji vlézt na e-mail, na kterém jsem nebyl už přes měsícLeo píše:tak ted sem koukal na jeden starší mejl a je tam 22x od čs![]()
, naštěstí na ofiko mejlu nic neni
... Mám totiž 3 e-maily

Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
- Kontaktovat uživatele:
To je hnus.
Já sem si tu doménu dal do blokací... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
U poskytovatele meilové adresy vlez do "nastavení" a najdi si "blokace". No tam pak zadáš e-mailovou adresu ze které to chodí, neklépe celou doménu 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....