Jakou dignostiku koupit.. ?

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
Vesly
Kontaktovat uživatele:

Jakou dignostiku koupit.. ?

Příspěvek od Vesly »

Už mě to se servisama OPEL nebaví, jsou to troubové co nic nevědí.
Rád bych si koupil nějakou dignostiku soft+kabel se švábama, kterej mi umožní co možná nejvíce věcí vyčíst, popřípadě mazat atd.
Kdyby to umělo nahrát soft do ŘJ co se týče map, bylo by to ještě lepší.
Zajímá mě kde, za kolik, s jakýma možnostma, USB / COM atd...
Díky
773 158 999
Reklama

palix

Příspěvek od palix »

Neviem, ale ja by som sa poobhliadol po dobrom mechanikovi ;). Môže sa kľudne stať, že chyba na diagnostike nebude žiadna a auto nebude OK. Čo potom? Ešte niečo - kazí sa to auto tak často, že treba kupovať rovno diagnostiku?
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Vesly
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vesly »

No pokud to bude 2000 tak je to fajn. Ale najít too mechanika je o hodně těžší než koupit diagnostiku, páč každej má plnou hubů keců a nerozumí tomu. Varovali mě před OPLEM všichni známí a já jsem jim nevěřil a teď to mám.. :(
Škoda, protože jinak jsem s coupe moc spokojen a vadí tomu jen to něpatrné chcípání.
773 158 999
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Jaky varovani pred oplem ... tohle se ti stane u kazdy znacky pokud kupujes ojetinu ... uz jsem to tu nekolikrat psal: kdyz se treba relativne novy BMW rozhodne ze nepojede tak nepojede a necha cloveka nekde uplne mimo civilizaci v noci a nasranyho ... a v autorizovanym servisu to taky nejsou zadny borci.
Pokud chces koupit neco legalne, tak co jsem koukal tak to vyjde tak kolem 10 000 komplet. Ale bez ladeni map ....
Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

máš dobrou představu
dá se koupit origo tech2, umí vše pro opel (flashovat , nastavovat atd..)
nic se mu nevyrovná, cena 120 000kč
pak je OPCOM, zatím neumí flashovat, ale už je velice slušné urovni cena 30 tisíc
a pak jsou obyčejné, načte - smaže nic víc cena 3000kč
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

A kde je ta diagnostika co umi jen ty zakladni veci k mani za 3000? Ja videl prave takovou uplne zakladni kolem tech 10 000 ...
palix

Příspěvek od palix »

Ono podľa mňa, keď v tom nie si expert, tak ani tá diagnostika Ti niekedy nepomôže. Prečo myslíš, že nevedia tie autá opraviť mechanici?
Ináč ohľadne Oplov som sa niekde dočítal toto:

"Ahoj,
robil som predajci Škodovky, Seat, WV, Audi a dosť som toho videl a poviem Vám jedno ( môj názor) že škodovka je auto pre Slovákov okresané a kazové. Ložiská a pod... Cena pomer výkon a konfort stojí za nič. a tak podobne aj WV. Tam sa platí len za značku. napr. Pasat 2D štvorkolka za 1,5 mil. nestojí za nič ! Výkonovo slabšie ako Octavia1,9 81 KW. A na porovnanie Octavia 1,6 b. a Vectra 1,6 b v jazdných vlastnostiach je OPEL úplne niekde inde . Vectra je tišia živšia a jazdné vlasti ani nehovorím. Keby som si Ja mal vyberať auto tak asi len od Audi, Bmw, a jasne že uprednostnujem OPEL. Mal som Opel Vectra 1,6, Opel Combo 1,3 D kamarat Vectra C a poviem že ako firemné autá boli najmenej kazové. Octavie,Fabie, Pasaty boli v servise vyše krát. asi takto v skratke takto na večer!!"

Ináč, čo sa týka spoľahlivosti Oplov, tak zas niekde inde na fóre som sa dočítal, že chlapík sa nejako dostal na stretnutie ľudí, ktorí robili s vrakoviskami. Vraj, že nech im nikto nehovorí, že Opel je zlé auto - na Ople si ľudia chodia po plastové vecičky a rôzne snímače, zatiaľ čo na koncern VW sú to podstatnejšie diely - bloky motorov, hlavy... ALE TO SOM LEN ČÍTAL ;)

Skús sa spýtať niekde na fóre - možno niekto poradí. Ja som našiel jedného mechanika - má k nemu ísť môj kolega. Vraj je dobrý. V pondelok sa uvidí ;).
A náhodou aj mňa poniektorí varovali, ale tí v živote nesedeli v Opli - videli ho len na ulici. Môj je síce nový, uvidíme po čase ;)
Prajem pekný deň
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

a to si kde viděl za těch 10 litrů?
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Tak to byl OPCOM v akci to co jsem videl ...
iwo126

Příspěvek od iwo126 »

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

to je klon
nebrat, nepujdou aktualizace
iwo126

Příspěvek od iwo126 »

Okura píše:to je klon
nebrat, nepujdou aktualizace
tak mi porad kde by som to zohnal za rozumnu cenu, co je to ten klon