Našel jsem náhodou tuhle utilitku a je to pefektní změna na Visty , ale systém pořád zůstává XP , nebrzdí to vůbec počítač , je to ověřené a spolehlivé . Žádný vir atd.
Já měl možnost vidět Visty u kámoše a ten system ma podle mě ještě hodně chyb po par dnech jsme to museli přeinstalovat na XPčka nejvíc mě u Vist s.re to věčné vyskakování tabulek 10x se to ptá jestli to má opravdu udělat atd atd ale nvm no možná jsme s tim systemem neuměli ale co má Xp tak vše v poho ale pokud je to jen utilita tak to pak jo
Obrovský souhlas s Martin22, ty vyskakovačky na dotazy a potvrzování, no to bych vraždil. Návrat k XPesům byla velká úleva, holt už jsem starej na to se učit kde co je v novým systému .
Visty nebrat! jeto jen casova zaplata aby neco Microsoft vydal,jako driv byly treba 98SE pak vyskocily 2000 Milenium a hned potom XP to same bude i ted z Vistama,ke konci roku ma prijit novej system od Microsoftu a ten bude dobrej! Budeto jako Vista ale uz ta spravna a neosekana
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
To jsi neobjevil moc brzo.Už je to na stáhnutí nejméně 1,5roku.Taky jsem to chvíli používal,ale poté se mi začal s.at celý systém a když jsem to odinstaloval,tak mi OS nenaskočil už vůbec.Dodrbe to registry apd...osobně to NEDOPORUČUJI.
Dj.radim píše:To jsi neobjevil moc brzo.Už je to na stáhnutí nejméně 1,5roku.Taky jsem to chvíli používal,ale poté se mi začal s.at celý systém a když jsem to odinstaloval,tak mi OS nenaskočil už vůbec.Dodrbe to registry apd...osobně to NEDOPORUČUJI.
Mě to povídej taky sem si stáhl asi před půlrokem je to katastrofa asi budu muset totálně přeinstalovat XP
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Jedinná možnost jak změnit XP na Vistu je prostě nainstalovat Vistu! Pomocí tohoto Packu jsem si taky už kdysi odrovnal XPčka, tak že to skončilo přeinstalací. (a nejen tento, ale všechny podobné rádoby vychytávky stojí za prd) Ted už mi PC beží na Vistě a nevidím důvod se vracet k XP.
Všichni proti tomu bojujete, ale stejně na ni většina z vás přejde na novém noťasu mám Vistu a ze začátku se to dupalo, ale troška aktualizací a jede zatím skoro všechno no problem
To samé bylo u XP..zkuste si teď někdo nainstalovat W98..nezachápete jak jste na tom mohli dělat
tak pred pul rokem jsem prekopaval komp a daval jsem tam vistu.vypadalo to zajimave a nove,ovladani vseho ale trosku zmatene a neprehledne ze zacatku,chvili jsem si na to zvykal.spolehlivost strasna porad tu neco blblo.pozdeji prisli novejsi aktualizace a bylo to v pohode a zadny problem.nic mene z duvodu nepouziti tv karty na vistach ktera to nepodporuje jsem se rozhodl to predelat znova na xp a reknu vam vydrzelo to asi 5 hodin.sel jsem spatky do visty a tv kartu koupim novou.je to rozdil i kdyz chapu lidi ze jim to nevyhovuje.ja jsem take mel co delat ale vysli nove aktualizace a parada.jinak to opetovne hlaseni a ptani se a potvrzovani to jde zrusit.
Vista je super jen se banda se v ní neumí orientovat , proto to každý odsuzuje , základ je mít dobrý procesor a slušnou RAMku , vyskakování tabulek se dá nastavit jako dalších x funkcí
svantner3 píše:Vista je super jen se banda se v ní neumí orientovat , proto to každý odsuzuje , základ je mít dobrý procesor a slušnou RAMku , vyskakování tabulek se dá nastavit jako dalších x funkcí
Neni tomu tak,i vetsina prodejcu a servisu ti rekne pokud mozno tak XP a pockat,ja mam treba pocitac jen bednu za 30 tisic,a mnel jsem ho tam a furt mi neco s necim nekomunikovalo tak jsem to shodil a tu origosku jsem zalozil do desek a koupil XP.a spokojenost
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
Salám píše:..zkuste si teď někdo nainstalovat W98..nezachápete jak jste na tom mohli dělat
Ja bych si W98 na najaky notas pro decka klidne nainstaloval, ale pokud jsem na siti, tak ta bezpecnost je diky aktualizaci mizerna. Nejsem hracicka a vzhled je to posledni co me zajima, takze i v XPckach mam vsechny ty kudrlinky vypnute, aby to vypadalo jako normalni system. Je mi v principu jedno na cem notas bezi, takze ani Linux mi moc nevadi, kdyz na nem jedu, ale nenazranost Vist je skoro jako ten novy hrich s cim prisel Vatikan - netrideni odpadu
Já to mám již druhý den a zatím se mi to líbí vzhledově a to je pro mě důležitý
Visty si dám až budu mít nový comp , do starýho cca tři roky to nemá už cenu