Navic koukam ze u kombiku moc motoru neni a dyzla nechci.
u kombajnů sou stejný motory jako v HBmilosh píše:Zajimalo by me jak velky rozdil je mezi temito variantami, zda se pro rodinu vyplati opravdu ten kombik, myslim ze kocarek se v pohode vejde i do HB, ne? I kdyz casto vozim v aute BIKE, tak kvuli tomu by se ten kombajn hodil![]()
Navic koukam ze u kombiku moc motoru neni a dyzla nechci.
Takze blahopreji k obou nastavajicim zmenam v Tvem zivotemilosh píše:Tak jeste se zeptam, jaky nejslabsi motor do Combi ma vyznam? Uvazuji spis o benalu, 1.4 16V by stacil? 90koni neni malo, ale zase combi taky neco vazi ne?![]()
Uz mi svrbi penezenka, kua, kdybysme necekali za 2 mesice toho prcka tak uz jdu pro pujcku
jo ta 1.8 by sla, jeste mi rekni jaka je tak cenovka, kdyz chci poradnou vybavuVojta píše:já doporučuju 1.8 92kw nebo 2.0 DTI 74kw nebo 2.2Dti 92kw, diesel jenom pokud najedeš přes 20tis. km ročně
no to kazdopadne, jak rikam, pocitam MAX. 150 litru ale cim min tim lip, rok. 99 a vys...Vojta píše:to se takhle nedá říct, záleží na km a roku, třeba rok 2003/2004 seženeš kolem 210-230tis...ale doporučuju koupit v rajchu nebo od autorizovanýho prodejce opel
a nechtěl bys to i s řidičem a cisternou benzínumilosh píše:No to je jasny ze ne, ale kdyz uz tak chci poradnou vybavu, motor i dobrou kastli a cenu
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |