Ahoj hoši, přes hledání (jestli se to tu už probíralo) jsem nic nenašel, takže se zeptám. Zjistil jsem, že mám volnou takovou tu černou plastovou lištu dole na předním skle. Nevíte někdo, jak je to tam chycený? Jestli je to jenom přilepený nebo jestli je to k něčemu přiheftnutý a případně jak to vyřešit? Díky za odpověď.
Je to tam imho jen zaražený, můžeš to zkusit vyčistit a zarazit, popř. slabým lepidlem přilepit zpět, ale lepší řešení je strhnout starou, vyčistit žlábek a dát tam novou za pár stovek od opela
Ja som to mal tiež stále vypadnuté.Tak som to dal dole,vyčistil a silikónom na akva(čierne) som to prilepil.Odvtedy sa to ani nepohne.Moja rada.PRILEPIŤ SILIKONOM
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
sovicka píše:Je to tam imho jen zaražený, můžeš to zkusit vyčistit a zarazit, popř. slabým lepidlem přilepit zpět, ale lepší řešení je strhnout starou, vyčistit žlábek a dát tam novou za pár stovek od opela
fanuc píše:Ja som to mal tiež stále vypadnuté.Tak som to dal dole,vyčistil a silikónom na akva(čierne) som to prilepil.Odvtedy sa to ani nepohne.Moja rada.PRILEPIŤ SILIKONOM