Zavareny kufor

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Davide712

Zavareny kufor

Příspěvek od Davide712 »

Pekny vecer! Hrabal som sa tu dost dlho ale akosi som nikde tuto temu nenasiel (snad nesom slepy) tak som ju zalozil. Zaujimalo by ma ci us niekto z vas zavaral zadny kufor, teda spz sa posunie na naraznik a zadok bude vyhladeny. Ako sa to potom riesilo otvaranie kufra popripade sa vyrezava diera na Spz do naraznika a potom jej osvetlenie? Skusal to us niekto z vas? Diks
Reklama

Roubik

Příspěvek od Roubik »

No já jsem teď upravoval jen ten plast nad spz tak že jsem odstranil zámek a otvírání řeším tak že jsem si pořídil elektromagnetyckej odskok dveří. a s tou SPZ to mužeš vyřešit tak že nuďto předěláš svuj nárazník tak jak jsi popisoval nebo kuft zavaříš takto Obrázek Obrázek ale to už neni tak hezké
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Davide712

Příspěvek od Davide712 »

HMMM pekne riesenie este som to takto nevidel paci sa mi to! Videl som ze ta spz je uuuuplne na narazniku ale myslim ze toto je jednoduchsie riesenie z hladisja osvetlenia. Takze ten zamok si llen nejako vysruboval tamto zavaril tmel sem tmel tam a bolo to. Fakt klobuk dole. Velka babracka s tim bola?
Roubik

Příspěvek od Roubik »

Ne to nejsou obrazky mého auta to je jen pro ukázku já to mám řešený jen takhle bez zámku Obrázek
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

Mrkni na tuhle stránku je tam SPZ na nárazníku :lol:
: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Odpovědět