no tak to je samozřejmé, ale mě samého by to zajímalo co to může dělat. Jinak v pátek tam s tím jedu a kouknem na to oba, tak uvidíme.Salám píše:Já bych to zavez zpátky tomu co to spáchal a ať mi to opraví (samo že bezplatně)herminator píše: hergot tak jsem dneska zkoušel zvednout auto a ty zadní kola mi furt brzdí, tak jsem zkusil ještě více povolit ruční brzdu, ale nic se nezměnilo. Kruca co by s tím mohlo být![]()
![]()
![]()
zadní brzdy
-
herminator
- Kontaktovat uživatele:
Re: zadní brzdy
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
- Reklama
Pokud zadní brzdy pořád drhnou, tak jsou buď zarezlá lana ruční brzdy (odpojit a zkusit jestli volně chodí v bowdenech) a nebo (u zadních kotoučů) zůstávají "viset" pístky zadních brzd (rozebrat, obrousit a zase složit, případně vyměnit).
Hláška "BRAKE PADS" se nedá vymazat, přímo na MID je napojen drát který je přes čidla brzdového obložení ukostřen. Buď tam čidla nemáš, nebo jsou poškozené. Mění se totiž při každé výmeně předních brzd (pouze u aut s kontrolním systémem OPEL). Čidla jsou nasunuty do brzdových desek a pří tenkém brzdovém obložení se probrousí o kotouč a pak displej hlásí "BRAKE PADS"
Hláška "BRAKE PADS" se nedá vymazat, přímo na MID je napojen drát který je přes čidla brzdového obložení ukostřen. Buď tam čidla nemáš, nebo jsou poškozené. Mění se totiž při každé výmeně předních brzd (pouze u aut s kontrolním systémem OPEL). Čidla jsou nasunuty do brzdových desek a pří tenkém brzdovém obložení se probrousí o kotouč a pak displej hlásí "BRAKE PADS"
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
herminator
- Kontaktovat uživatele:
s tou ruční brzdou to asi nebude, předtím fungovala na 100% a nevěřím že mu v garaži kde auto stalo 2 dny nějak zrezivěly. Spíš to bude cosi s tím pístkem, na to kouknem hned v pátek, do té doby to budu asi ještě brousit během jízdyRomanK píše:Pokud zadní brzdy pořád drhnou, tak jsou buď zarezlá lana ruční brzdy (odpojit a zkusit jestli volně chodí v bowdenech) a nebo (u zadních kotoučů) zůstávají "viset" pístky zadních brzd (rozebrat, obrousit a zase složit, případně vyměnit).
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
-
herminator
- Kontaktovat uživatele:
Re: zadní brzdy
nemyl jsi kola? ..... mě jednou při čištění cákla nešikovně voda a začalo to trochu reznout....hryznul se píst, který dotlačuje destičku na kotouč a destička mizla jak o život. Stačilo demont, násilné zasunutí pístku a kapka oleje a od té doby absolutní klid. nezapomeň, že pístky se musí při zatlačování otáčet......je to asi na spirále (to nevím).... za pokus nic nedáš, je teplo tak si to užijherminator píše:hergot tak jsem dneska zkoušel zvednout auto a ty zadní kola mi furt brzdí, tak jsem zkusil ještě více povolit ruční brzdu, ale nic se nezměnilo. Kruca co by s tím mohlo býtSalám píše:No tak já bych řek, že by to nemělo za jízdy drhnout vůbec..herminator píše: jo přesně tak, i když se mi dneska zdálo, že je to čím dál méně.... těko říct kolik je třeba najet km než to nebude brzdit vůbec.![]()
a je jedno jestli jsou desky nové nebo staré..jestli ten co je měnil neudělal někde chybku.......![]()
![]()
![]()
Víc kW je víc kW, to neokecáš ....
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064