palix píše:Ideš predať Astru? Ak áno - čo budeš kupovať?
jednoducha a jednoznacna odpoved ktera te urcite potesi ASTRU a ale tentokrat bude vymena karoserie za vetsi rozhodne to bude tez pekna fesanda ale nejakou dobu to zase potrva.....
Combi? G, alebo H ? Ináč čo poviete napr na H? Podľa mňa celkom pekná, ale interiér sa mi viac páči v G. V H - nie je podľa môjho gusta stredový panel...
No Háčko je taky povedený, je v něm méně odkládacích míst, jede bezva, má silnější 1,6ku motor. Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!
Zdeněk Lbc píše:Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!
Mě před stolem sedí místo sedanu kolegyně a dál je to jak píšeš ty
Tak to je luxus, tak už jsem se dlouho nezasmál.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Princ William píše: jednoducha a jednoznacna odpoved ktera te urcite potesi ASTRU a ale tentokrat bude vymena karoserie za vetsi rozhodne to bude tez pekna fesanda ale nejakou dobu to zase potrva.....
Combi? G, alebo H ? Ináč čo poviete napr na H? Podľa mňa celkom pekná, ale interiér sa mi viac páči v G. V H - nie je podľa môjho gusta stredový panel...
No Háčko je taky povedený, je v něm méně odkládacích míst, jede bezva, má silnější 1,6ku motor. Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!
Kolega má H-čko kombi 1,9 diesel - super auto - veľké... Asi za to poriadne zaplatil... Predtým mal Merivu. vymenil ju hlavne kvoli tomu, že nemala klímu . Ináč nech mi niekto povia, že Opel je zlé auto.. Kopa ľudí, čo mali Opel kúpi znova Opel. Tak to asi o niečom hovorí.
Zdeněk Lbc píše:No Háčko je taky povedený, je v něm méně odkládacích míst, jede bezva, má silnější 1,6ku motor. Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!
kdyz hacko tak jedine diesel (vim ze ty budes presne pravej opak)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Zdeněk Lbc píše:No Háčko je taky povedený, je v něm méně odkládacích míst, jede bezva, má silnější 1,6ku motor. Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!
kdyz hacko tak jedine diesel (vim ze ty budes presne pravej opak)
Jardo, mýlíš se, mně diesel vůbec nevadí, pokud ho ovšem nemám pod kapotou svýha auta!
no já si budu muset nejprve nějaké letní obutí pořídit, ale vůbec nevím do čeho mám jít. Předtím jsem měl Micheliny energy a docela spokojenost, ale co tám dám teď zatím netuším. Nějaké nápady
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW, člen Carp Teamu Radegast Karviná
herminator píše:no já si budu muset nejprve nějaké letní obutí pořídit, ale vůbec nevím do čeho mám jít. Předtím jsem měl Micheliny energy a docela spokojenost, ale co tám dám teď zatím netuším. Nějaké nápady
zebY letne gumy ??? skus daco osvedcene michelin,BFgood, popripade s tych drachsich ja ma Falken a spokojnost najvacsia
Včera som obdržal nové letné KLEBER-ky a už sú na Astričke. Dúfam, že zima nebude ukazovať svoju tvár na konci sezóny. Ak áno, netrápi, budem sedieť pri peci.
Tak já letos přezouvat na letní asi nebudu, páč mám už na zimních nízký vzorek, tak je dojezdím a na zimu si budu muset koupit nové zimní, nebo udělat protektor no pokud by byla taková i ta příští zima, jako letošní, tak bych klidně jezdil i na letních celý rok