Tecie olej
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tecie olej
Zdravim vsetkych.Mam Astricku 1.6 16V s motorom x16xel,a spotrebobal som zhruba na 1000km 2.5l oleja.Je vidiet ze tecie niekde spod hlavy motora,ale zasa aby ho tolko vytieklo je velmi zaujinave.Myslite ze to moze byt prasknute tesnenie,alebo to moze byt aj hlava???
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem nedavno podobny problem, menim po 10t a pri prvni vymene jsem nedolival vubec ale pri druhe mi to taky vzalo skoro 3L na 1000km tak jedu ke kamosovi a on zjistil ze je prdly olejovy filtr, proste ze tam byla naka mini prasklina a diky tomu to kapalo a postupne mizelo, nyni mam najeto dalsich 1000km od vymeny a zatim klidek ale pro jistotu jsem dal 5W40 misto 10W40 jak zde nekdo psal ze mu to pak i bralo min oleje kdyz se to vymeni, mozna to je kravina ale zkusit se ma vse 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet