Lze dát 18" ALU na ASTRA COUPE 2001

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Sweet píše:Ale u Twintopa je základní model už docela slušnej. Na výbavu tvého kabria to ale nemá.
kdyz twin top tak jedine cosmo.....ma ochranej ram bez nej ani nahodou :!: ale za par supu pro tebe.....ne pro me kdyz jeste chodim do skoly :!: 8) :lol: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Reklama

Sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet »

Princ William píše:
Samothe píše:tohle já nevím :oops: nikdy jsem tam nebyl :wink:
z takovy dalky se ani nedivim....ja treba zese jeste nebyl v polsku coz ty urcite jo :!: 8)
Vidiš to a já jezdím za rodičema ( bydlí v čechách ) přez tři státy. ( Německo, Polsko a Čechy ) :lol:
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak »

Ale u Twintopa je základní model už docela slušnej. Na výbavu tvého kupátka to ale nemá.[/quote]

diky :wink:

tak u astry G a H ve verzi cabrio je uz v zakladnim modelu dost vybavy oproti beznym modelum,ja jsem jen myslel spise ty vrcholove motorizace. :wink:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Sweet píše:Vidiš to a já jezdím za rodičema ( bydlí v čechách ) přez tři státy. ( Německo, Polsko a Čechy ) :lol:
kdyz nekdo bydli v trojmezi (u tebe kousek od nej) tak se ani nedivim :lol: :lol: :lol: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

Princ William píše: z takovy dalky se ani nedivim....ja treba zese jeste nebyl v polsku coz ty urcite jo :!: 8)
jooo tam jsem byl....aspon někde :lol:
Sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet »

Princ William píše:
Sweet píše:Ale u Twintopa je základní model už docela slušnej. Na výbavu tvého kabria to ale nemá.
kdyz twin top tak jedine cosmo.....ma ochranej ram bez nej ani nahodou :!: ale za par supu pro tebe.....ne pro me kdyz jeste chodim do skoly :!: 8) :lol: :lol:
Ten ochranej rám mají všechny modely, ale cosmo ho má výsuvný. Je fakt že to je pár měďáků navíc. Holt musíme pár let počkat. A hlavně ho musej vychytat, teď byla svolávačka na systém skládání střechy.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
brhy
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od brhy »

Pokila na kabriolety sa davali 18" tak k tomu musi byt aj dake TUV popripade homolog. oznacenie takze by sa to dalo aj legalne zapisat do TP
kabrioletak

Re: ..

Příspěvek od kabrioletak »

brhy píše:Pokila na kabriolety sa davali 18" tak k tomu musi byt aj dake TUV popripade homolog. oznacenie takze by sa to dalo aj legalne zapisat do TP
ano pokud mas 18ky a nemas je napsane v papirech nemel by byt problem si je tam nechat dopsat,kdyz na astry takovy rozmer davaly.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Odpovědět