Oprava vyhřívaní sedačky
Oprava vyhřívaní sedačky
Je nějaká možnost provést opravu vyhřívání ?? Jak se do toho dostat ?? Dělal už to někdo. Došlo k pčepálení topného vodiče.
- Reklama
- Zdeněk Lbc
omlouvám se za OT, ale těch 2560Kč je za dečku nebo za celý sedák?
-máš představu na kolik vyjde celá sedačka? (s vyhříváním, s přípravou na bag, 3dv) - nemám bohužel k dispozici EPC, tak se to špatně zjišťuje
-máš představu na kolik vyjde celá sedačka? (s vyhříváním, s přípravou na bag, 3dv) - nemám bohužel k dispozici EPC, tak se to špatně zjišťuje

Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- Princ William
no pokud jsem to dobre pochopil tak Zdenda pise ze 25...za kus to dle meho znamena ze cela sedacka vyjde na 2*25...
ale ja jsem rad ze mi to jede bez problemu kdyz vidim kolik to stoji
hlavne ted v tohle pocasi je to super

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jo jo to máš pravdu, vyhřívání sedaček je super věc v našich podmínkách. To je jediná chybička na mém autě, nemá vyhřívaná sedadla.Princ William píše:no pokud jsem to dobre pochopil tak Zdenda pise ze 25...za kus to dle meho znamena ze cela sedacka vyjde na 2*25...ale ja jsem rad ze mi to jede bez problemu kdyz vidim kolik to stoji
hlavne ted v tohle pocasi je to super
![]()

OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
sovicka píše:omlouvám se za OT, ale těch 2560Kč je za dečku nebo za celý sedák?
2560,- Kč je za jednu dečku.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )