Svítí žlutá kontrolka asi TC
Svítí žlutá kontrolka asi TC
Ahoj chlapi, svítí mi na Zafïře v pravo dole žlutá kontrolka. Je to trojuhelník a v něm autíčko ve smyku. Nevíte co to je a proč svítí?
- Reklama
Re: Svítí žlutá kontrolka asi TC
Aky mas rocnik?Luboš M. píše:Ahoj chlapi, svítí mi na Zafïře v pravo dole žlutá kontrolka. Je to trojuhelník a v něm autíčko ve smyku. Nevíte co to je a proč svítí?
Nevypol si TC ?je to tlacidlo nad ovladanim kurenie(vyhrievanie sedial,vystrazne smer,TC)
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Re: Svítí žlutá kontrolka asi TC
santik píše:Luboš M. píše:Ahoj chlapi, svítí mi na Zafïře v pravo dole žlutá kontrolka. Je to trojuhelník a v něm autíčko ve smyku. Nevíte co to je a proč svítí?
Mám 2004 a žádné tlačítko tam není. Jsou tam vyhříváí sedadel a uprostřed blikače. Tak nevím kde by to bylo.
- Princ William
no pokud nemas vypinac tak to bude nejako chybou
jedine diagnostika....u aster je obcas problem s cidlem respektive spojkou konektoru....nekdo i v kontaktek uvnitr kola se snimacem otacek kol ale to se projevuje i rozvicenim kontrolky ABS a TC soucasne.....nekdy staci jen prostrikat spojky na privodnim kabelu v podbehu.....to jsem take udelal a od te doby mam pokoj.

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
aj mne to svietilo
nazdar aj mne to raz svietilo lebo som mal zlu baterku(bola dlho pouzivana) a ked som dal novu tak to prestalo ale mozem byt aj inde chyba