Disky na astru 7jx16 roztec 4x 100,s pneu 205/50R16
ET-30
Tak to bude průser. Já už je koupil a byly přímo na OPLA. Sice psali asi úprava blatníků na http://elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&au ... tra%20G%20[4/100]&velikost=16&typ=typ%20T98%205%20door
tak teďkom jsem v pasti.
tak teďkom jsem v pasti.
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
- Reklama
Alu 16 x 7,5j x ET 30
Už jsem tam volal a vymění nebo vrátí peníze, jenomže budu muset změnit typ. Ten typ co jsem si vybral tak mají sice v rozměru 15" ale zase 8J a na to nedám 195x60x15. Dokonce ani do techničáku mi 16" nezapsali a v německém 16" jsou a dnes jsem byl zapsat na dopravce a prý je to nezajímá ty německé vyjímky a pro ČR to není. Asi to nezapsali na prvotní technické a je problém. V Oplu se divili, že s tím dělají problém a neopsali pořádně německý techničák a EU jim nic neříká. Z obchodu (ELEKTRONY) mi sdělili, že mi pošlou homologaci 16" ET30 a musí mi to tam na STK zapsat to ovšem neřeší můj prvotní problém a taky to nemusí být jisté. Asi nechám obout jeden kus pneu a vyzkouším a uvidím. Budu bujovat na dvou frontách.

Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
ET30
Tak nazuju dvě a dám na zadek a zatížím 4. pytle cementu. Možná že by bylo dobré vyzkoušet i předek. Taky ty podběhy by mohly škrtat. Tenisáky taky vyzkouším. Už jsem to měl kdysi na Astře F a někteří to dávali na žigulíky.Už jsem pro jistotu vybral jiné elektrony ale jak na stávající kola obuju gumy tak už nevymění. No příště žádné voloviny. 

ET-30
Už sháním gumy abych to mohl vyzkoušet. Koupit gumy to je taky teda pěknej mazec. 5 z deseti chválí a 5 zase nadává tak vlastně nevím co koupit aby to bylo tichounké a sedělo v zatáčkách atd. ale to už je na jiné fórum.
Pak dám info jak ET-30 drhne nebo nedrhne a jak dopadnu na STK a na dopravce. Jinak to vše vyhodím a nechám co jsem měl. Budu akorát lehčí o 25 000,-Kč
Pak dám info jak ET-30 drhne nebo nedrhne a jak dopadnu na STK a na dopravce. Jinak to vše vyhodím a nechám co jsem měl. Budu akorát lehčí o 25 000,-Kč

ET-30
Jasně, ke slovensku mám kladný vztah a do žiliny je to 100km. Jsem z východu a jezdím každý rok na východ 400km tak ti je vezmu v létě cestou. 

Sorry, ze sa vam do toho miesam, ale drhne vam to vzadu alebo vpredu. Kdesi sa tu aj pisalo o tom, ze je rozdiel ci je to Caravan ci HB. Caravan ma vraj trosku viac miesta na pneu vzadu... CO je na tom pravdy?
Inak ak ich vyhodis 15km pred Zilinou mohli by skoncit u mna
Ale radsej ich asi prenecham Sportivovi 
Inak ak ich vyhodis 15km pred Zilinou mohli by skoncit u mna

ET30, 205x16x50
Tak chlapi. Máte smůlu. Tak takovéhle spekulace s mýma kolama
Do kol jsem se zamiloval. Pořád se nně chodím dívat do garáže a už je nikomu nedám. Přišel mi Typový list s certifikátem z Německa od OPEL a na technické mi v pondělí napíši kola do techničáku a zapíši hned na dopravce a udělám všechno aby to nedřelo. Prý mi to drhnout ani nebude. Když tak nechám vytáhnout blatníky nebo dám tenisáky mezi pružiny no podniknu všechno aby to bylo OK. Jak přijedete na Megasraz 13-15.6. 2008 tak se můžete pokochat na mém autě.
Jo a doufám že přijedete oba. Není to zas tak daleko z Žilyny.

ET30, 205x16x50
Však jsem měl jeden i v obýváku asi dva dny
a pořád jsme je celá rodina okukovali. Ale byla by za to i pěkná dovolená 

Re: ET30, 205x16x50
No jak do toho nic nepride tak ja prijdem..A urcite sa pokocham..Ja mam tiez u starej mamy v pivnici 17tky a vzdy ked tam idem tak idem na ne kuknut..A vo stvrtok mi maju prist gumy tak to poidem dat obut na tie kola..IGI píše:Tak chlapi. Máte smůlu. Tak takovéhle spekulace s mýma kolamaDo kol jsem se zamiloval. Pořád se nně chodím dívat do garáže a už je nikomu nedám. Přišel mi Typový list s certifikátem z Německa od OPEL a na technické mi v pondělí napíši kola do techničáku a zapíši hned na dopravce a udělám všechno aby to nedřelo. Prý mi to drhnout ani nebude. Když tak nechám vytáhnout blatníky nebo dám tenisáky mezi pružiny no podniknu všechno aby to bylo OK. Jak přijedete na Megasraz 13-15.6. 2008 tak se můžete pokochat na mém autě.
![]()
![]()
Jo a doufám že přijedete oba. Není to zas tak daleko z Žilyny.
![]()

CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni

ET30, 205x16x50
Jsem rád, že se líbí ale 17" tak to už musí být mazec. taky jsem uvažoval o 17" ale u nás na Ostravsku jsou tak škaredé cesty, že i ty 16" budou na haně s tlumiči a s nápravou astřičky. No ale paráda musí být.
)