Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
to verim
v ty praze to je ted trochu nevypocitatelny s tim pocasim , spis tak trochu zvlastni
ale aspon stale vidim ubyvajici pocet ridicu v centru oproti konci tohoto roku, uz sem myslel ze dneska to bude zase naval ale projel sem uplne normalne tak cekam kdy to prijde , lidi prijedou vsichni z dovolenejch a zase zacne klasika 
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Reklama
tak jsem dnes jel po OSTRAVĚ a hle co nevidím astrulka ve sloupu a předek úplně hyn tak jsem zatavil a zeptal se kolegy od astry jestli nechce pomoct a hned jsem se zeptal jak se ocitl ve sloupu tak smutným hlasem líčil že předbíhal a jel zjednoho pruhu do druhého a hle dostal smyk a už to bylo. nakonec pomoc nechtěl tak jsem sedl do auta a odjel
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
-
Radoš 92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já budu mít servisní týden... Dávám do servisu notebook, tiskárnu, a budu nechávat opravovat i ruční brzdu na autě, doplnit provozní kapaliny a ták... Tak že tohle je poslední příspěvek a až budu mít zpátky noťas, tak se ozvu, doufám že to bez netu vydržím.. Když tak jsem na mobilu.
Ahojky.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Zdeněk Lbc
Já jsem se konečně dostal k montáži xenonů do svího mazlika. Po namontování angel eyes do auta jsem byl zoufalej a nemohl jsem se dočkat až mi ta hid sada dorazí. Se žárovkama to byla hrozná jízda. Za to ted jsem další parchant co vás bude oslnovat. Ještě si vyzvednu v Lbc v Oplu relé a namontuju konečně alespon ty ostřiky světel.
ještě že na oslnování jsem už zvyklejdimi píše:Já jsem se konečně dostal k montáži xenonů do svího mazlika. Po namontování angel eyes do auta jsem byl zoufalej a nemohl jsem se dočkat až mi ta hid sada dorazí. Se žárovkama to byla hrozná jízda. Za to ted jsem další parchant co vás bude oslnovat. Ještě si vyzvednu v Lbc v Oplu relé a namontuju konečně alespon ty ostřiky světel.
Zdravííííím,
tak se přiznejte kdo byl včera 4.2. v Macdonaldu u Shopinu v Ostrave (tmavy kombik) hmmm ? A ještě nevite nahodou kdo se vozí po Kravarich (včera jsem byl bruslit v Buly arene) v cervene Astre G ? Na zadku ma napis HENRY.
tak se přiznejte kdo byl včera 4.2. v Macdonaldu u Shopinu v Ostrave (tmavy kombik) hmmm ? A ještě nevite nahodou kdo se vozí po Kravarich (včera jsem byl bruslit v Buly arene) v cervene Astre G ? Na zadku ma napis HENRY.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
A byl si tam s přítelkyní ?Samothe píše:já byl včera v Mcdonald ale kombíka nemám
edit: eeh.. špatně čtu. myslel jsem ve Futuru. Bo tam sem na parkovišti potkal docela pěknou Astru červenou a než jsem se vzpamatoval, tak byl fuč..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."