Přední zástěrky

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
Návštěvník

Přední zástěrky

Příspěvek od Návštěvník »

Tak jsem si o víkendu naběhl. Koupil jsem si originál přední zástěrky a chtěl je namontovat. Nejsem nešikovný, ale zkrátka se absolutně nezadařilo. Jestli je někdo z Vás někdy montoval tak mi napiště jak, respektive jakým jiným způsobem je přidělat.
Díky.
Reklama

pepca

Re: Přední zástěrky

Příspěvek od pepca »

Anonymous píše:Tak jsem si o víkendu naběhl. Koupil jsem si originál přední zástěrky a chtěl je namontovat. Nejsem nešikovný, ale zkrátka se absolutně nezadařilo. Jestli je někdo z Vás někdy montoval tak mi napiště jak, respektive jakým jiným způsobem je přidělat.
Díky.
zdravím,tak to tedy počkám,já je již vozím asi tři neděle,taky origoš,ale nějak si taky nevím rady,a to jsem v čera měnil práh,chtěl jsem se pustit i do zástěrek,vzdal jsem to,nevím kdo má jaký názor,možná to kazí vzhled,ale auták byl bořený na blatník,přední,je tam tudíž novej,cca 10 měsíců,no a již jsou na něm znát šmouhy,škrábance,přesně tam co to odhazují přední kolo,blátíčko,štěrk,kamínky,musím je tam dát,ale počkám,zda někdo poradí,je tam sice nakreslenej návod,nějaké lepící pásky,ůvhyty,ale musí se nějak vyřezávat ty plasty podběhu.
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Origo přední zástěrky jsou připevněný ocelovými péry, měly by tam být v sadě, jedno nahoře a jedno ve spodní části a dole samořezným šroubem do prahový lišty. Že by byly lepící, to tedy nevím.
pepca

Příspěvek od pepca »

Zdeněk Lbc píše:Origo přední zástěrky jsou připevněný ocelovými péry, měly by tam být v sadě, jedno nahoře a jedno ve spodní části a dole samořezným šroubem do prahový lišty. Že by byly lepící, to tedy nevím.
jsi mně nepochopil,tedy blbě jsem to popsal já,jsou tam oboustrně lepicí proužky,patří na místa,kde zástěrka přichází do styku s blatníkem,jinak tam jsou samozřejmně ty ůchyty,jen se musí podle návodu,je puze kreslenej,žádný slova,vyříznout na dvouch místech ty plasty podběhu,no a ten šroub je do konce práhu.jsem to zkoušel,ale vyhořel jsem s těma držákama,nevím jak to dobře říznout.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Návod je jasný a srozumitelný, ale ty pérka tam nedostaneš tak aby skutečně držela. Dole není samořez, ale jen kolík - plastový. Napadlo mne, že to zkusím chytit oboustrannou lepící profi páskou. Když to vezmu zkrátka, dělají z nás blbce, předtím jsem měl Octavii a způsob přidělání byl podobný a naprosto dokonale to drželo. Tak jen nevím kde souudruzi z Engladu udělali chybu.
Silver Hornet
Odpovědět