Dodatecna montaz palubniho pocitace

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Frydex píše:Jupíííí.... palubní PC jede... zprovozněno. Bylo to tím pinem. Pin č 47 je správný! Teď ještě musím nechat přepsat kód v MIDu.... dík Romane.
Když jsi zapojoval tu páčku jaký jsi použil protikus k tomu 4pinovému konektoru na páčce?? Měl jsi k tomu originál, nebo se dá sehnat nějaká náhrada??
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Reklama

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Ja sem se s tím nesral... odcvaknul jsem to a napájel na prudko.... nepočítám s tím, že bych to dával někdy pryč. A kdyby jo (třeba se posere) tak to zas napájím, tři kablíky jsou banalita :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Tak jsem byl zase na TECH dva, aby mi tam hodil ten kód 032. Ale..... jak to zadal do toho přístroje, tak mu to vyhodilo hlášku "Nelze provést" nebo něco v tom stylu. Prostě to kod 032 nevzalo. Nevím proč. Nechal jsem tam teda 005 a zatím se mi to zdá, že by to tak aji mohlo být. Uvidím jak vyjedu celou nádrž, tak to pak porátám a uvidím... Jinak ví někdo, proč by to nemělo jít, ten kód ? Romane ? :lol:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Odpovědět