ja bych ji prodal uz asi 5 krat ale kdyby nebyli vsichni z moravyvangogh píše:hmmm 323F se prodala hned, je to tím sport vzhledem, mladejch kluků co je vzhled zajímá nejvíc je pořád dost![]()
Automatická prevodovka
- Princ William
- Reklama
Tak páni konečne som si zmeral spotrebu. Natankoval som 44 l a nalietal 695 km. Spotreba približne 6,3 l na 100 km. Čo je super nato že je to automat. Myslím si že ľudia odcudzujú automaty len preto, že s tým nikdy nejazdili a nevedia aké to má výhody. Spočiatku som skoro aj ľutoval, ale teraz som rád. Je to pohodlné vozenie. 
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
Máš pravdu, že je to pohodlný, ale není nadto si to tam tím klackem nakvedlat.....Sršeň píše:Tak páni konečne som si zmeral spotrebu. Natankoval som 44 l a nalietal 695 km. Spotreba približne 6,3 l na 100 km. Čo je super nato že je to automat. Myslím si že ľudia odcudzujú automaty len preto, že s tým nikdy nejazdili a nevedia aké to má výhody. Spočiatku som skoro aj ľutoval, ale teraz som rád. Je to pohodlné vozenie.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
To neber jako pomluvu, pár automatů jsem si zařídil, ale prostě mi to nesedí.Jinak po městě (pro ženskou) je to paráda.....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja zenska nejsem a sedi mi to takyOťas píše:To neber jako pomluvu, pár automatů jsem si zařídil, ale prostě mi to nesedí.Jinak po městě (pro ženskou) je to paráda.....
Jinak mam dotaz, zajimalo by me zda je u se u automatu zobrazuje zarazeny stupen i v pristrojovce, zrejme by to melo byt tam kde se rozsviti sport rezim?
Jiny znacky to maj, proc by to melo Opliku chybet? treba to nejde jen me
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nie, u mňa len pri radiacej páke dole svieti P,R,N,1,2,3. Ak ti mám pravdu povedať tak mi to ani nechýba. A pri ktorých otáčkach ti preraďuje rýchlosti keď normálne jazdíš? Kurnik chcem aj ja dať foto na net a neviem dáko skomprimovať fotky.
Stahni si treba tohle http://www.slunecnice.cz/product/XnView/download.html, hned prvni odkaz, nainstaluj a otevri fotku.Sršeň píše:Nie, u mňa len pri radiacej páke dole svieti P,R,N,1,2,3. Ak ti mám pravdu povedať tak mi to ani nechýba. A pri ktorých otáčkach ti preraďuje rýchlosti keď normálne jazdíš? Kurnik chcem aj ja dať foto na net a neviem dáko skomprimovať fotky.
Pak das Obrazek/Rozmery.
Nechas zasrtly pomer stran a das treba 800x600 px. Fotka bude mit tak 100KB, pohoda.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Srsni, posli foto me a ja to sem hodim milosh(zav)centrum(tecka)cz
preraduje mi to jak kdy, porad se s tim jeste ucim
preraduje mi to jak kdy, porad se s tim jeste ucim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Včera jsem jel s kámošovým jeepem se projet, má to osmiválec 5.9l a žere to asi 25 litrů ve městě. To je dobrej automat ne?
Jsem po nastoupení klasicky hledal spojku..
A nikdo se vám alepsoň netlačí na prdel... 
Dobrý je, když na to člověk pořádně šlápne, převodovce sice chvilku trvá než podřadí, ale ten zvuk osmiválce je boží.. No nechal jsem se trošku unést amerikou..
Dobrý je, když na to člověk pořádně šlápne, převodovce sice chvilku trvá než podřadí, ale ten zvuk osmiválce je boží.. No nechal jsem se trošku unést amerikou..
Astra G coupe Z22SE
No super, hneď to skúsim a dám do fóra konečne aj moje foto.Luky píše:Stahni si treba tohle http://www.slunecnice.cz/product/XnView/download.html, hned prvni odkaz, nainstaluj a otevri fotku.Sršeň píše:Nie, u mňa len pri radiacej páke dole svieti P,R,N,1,2,3. Ak ti mám pravdu povedať tak mi to ani nechýba. A pri ktorých otáčkach ti preraďuje rýchlosti keď normálne jazdíš? Kurnik chcem aj ja dať foto na net a neviem dáko skomprimovať fotky.
Pak das Obrazek/Rozmery.
Nechas zasrtly pomer stran a das treba 800x600 px. Fotka bude mit tak 100KB, pohoda.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jeste dotaz na majitele automatu, da se za jizdy radit i stupne 1-2-3 nebo musim jet pouze na D a po zastaveni tam hodit 1-3?prip. kdyz jedu z prudkeho kopce, je mozne dat prip. 1 abych brzdil motorem nebo je to zverstvo? jeden kamos co ma VW s automatem tvrdi ze to neni problem, ale zrejme ma tiptronic kde to muze sazet ruco, ale prej u opel automatu by se to akurat zkurvilo , tak jak teda?