marty píše:sli asi po cemkoliv...jelikoz vybrali 6 aut na parkovisti...me osobne ukradli veci asi za 200 a oprava stala 1700
tak to byli nejspis naky fetaci aby meli neco do zastavy. normalni clovek by si aspon vybral neco co bude dobre zpenezitelne a drazsi ale jinak je to fakt k nas****
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
A co jak na tom dopadli ostatní? Mě jde spíše o to zda lezli i do Favorita třeba nebo jen do nějakých luxusních...
Ale na druhou stranu dopadnul si ještě celkem dobře, u nás se toto taky před pár lety stalo akorát s tím rozdílem, že než aby 8 aut vykradli, tak je přímo ukradli, takže byl docela mazec ráno přijít před barák a po obejití pár ulic dojít k závěru že ho taky ukradli... No a minulý týden si šel týpek přihlásit na dopravku novou načinčanou Octavii a když přišel s regostrační značkou atd., tak auto už bylo někde s prominutim v prdeli
Hold s tím nic neuděláme, já osobně mám také strach že mě to brzy někdo na ulici objede klíčem a to je ten hlavní důvod proč to auto neupravuji tak jak bych chtěl
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
já ho mám právě taky , tak sem chtěl vědět zda máš origo bo napodobeninu z lamina. Aspon se to da svařovat, jen ten ABS je asi nejhorší plast co existuje. Ale furt lepší než lamino, to už bych ho neměl.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
prave uz ho mam taky zespodu pekne rozsekany.....ty obrubniky v praze jsou smrt....
ted uvazuju o 17'' kolech a premyslim, jestli to bude to prave a nebude na hadry uplne....
ja ho mám po rekonstrukci, nechal sem si ho komplet vyvařit a nalakovat. 17 mam taky a je to menší zlo než ten nárazník , štve mě ,že se s tim nedá nikam zajet, a to mám snížení jen o 30mm.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl